#Ελλάδα #Διεθνή #Συνωμοσία #Αποκαλύψεις

#Ελλάδα #Διεθνή #Συνωμοσία #Αποκαλύψεις

13 Απριλίου 2016

Μια επένδυση που είχε δρομολογηθεί από το 2012 φαίνεται να παίρνει το δρόμο της ή μιλάμε για ξεπούλημα και της στρατιωτικής περιουσίας;

>


Διττή μετάφραση έχει η σημερινή ανακοίνωση της πρόθεσης  μακροπρόθεσμης ενοικίασης της Νήσου Φλέβες που βρίσκονται ακριβώς απέναντι από το Λαιμό Βουλιαγμένης.
Σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε ο Πάνος Καμμένος πριν από λίγο στη Βουλή, υπάρχει επενδυτικό ενδιαφέρον  από το Άμπου Ντάμπι για τη δημιουργία resort 22.000 θέσεων με ενοίκιο 100 εκατ. ευρώ ενώ και το Ισραήλ ενδιαφέρεται να κάνει τη νησίδα του Σαρωνικού «Silicon Island», δηλαδή πρότυπο κέντρο έρευνας και ανάπτυξης.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του υπουργού το πρόζεκτ αφορά την ενοικίαση του νησιού έναντι του ποσοστού των 100 εκατομμυρίων ευρώ, το οποίο θα διατεθεί αποκλειστικά για τις ανάγκες του Πολεμικού Ναυτικού. Εμείς να θυμίσουμε μόνο στον υπουργό ότι σύμφωνα με το μνημόνιο που ο ίδιος υπέγραψε το 70% από τις επενδύσεις δημόσιας Γης οδεύει στην απομείωση του χρέους και τον τοκοχρεωλυσίων του και μόνο το 30% μπορεί να κατευθυνθεί στον τακτικό προϋπολογισμό. Άρα λέει πάλι μπαρούφες...

Πάντως από τη συνέχεια των δηλώσεων του Υπουργού Άμυνας προκύπτουν πολλές αντικρουόμενες μεταφράσεις και αυτό γιατί ο Πάνος Καμμένος μίλησε για αξιοποίηση της περιουσίας των Ενόπλων Δυνάμεων, η αξίας της οποίας υπερβαίνει τα 36 δις ευρώ.

Μένει τώρα να δούμε για ποίες εγκαταστάσεις γίνεται λόγος, γιατί ήδη με την χωροθέτηση των χοτ σποτ υπάρχει σοβαρό πρόβλημα, αφού έχουν τοποθετηθεί δίπλα σε κρίσιμες στρατιωτικές εγκαταστάσεις και στο σύνολο των εξόδων της πρωτεύουσας, ουσιαστικά καθιστώντας αδύνατη μια επιχείρηση εκκένωσης του Νομού Αττικής. 

Από το Blogger.