#Ελλάδα #Διεθνή #Συνωμοσία #Αποκαλύψεις

#Ελλάδα #Διεθνή #Συνωμοσία #Αποκαλύψεις

11 Απριλίου 2016

Ελλάδα 2016: Λαθρομετανάστες κλείνουν τον δρόμο σε ασθενοφόρο που μεταφέρει ασθενή στην εθνική οδό Τρικάλων-Λάρισας (βίντεο)

>

Ενα περίεργο περιστατικό σημειώθηκε την Κυριακή στην εθνική οδό Τρικάλων-Λάρισας, όταν μετανάστες από το hotspot του Κουτσόχερου Λάρισας έκλεισαν τον δρόμο και δεν άφησαν ούτε ένα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ να περάσει.
  Μάλιστα σύμφωνα με την καταγγελία του γιου του ασθενούς χρειάστηκε σχεδόν μισή ώρα προκειμένου οι καταληψίες του δρόμου να επιτρέψουν στο ασθενοφόρο να περάσει.  

Σύμφωνα με τοπική ιστοσελίδα, o γιος του ασθενή ανέφερε: «Σήμερα το πρωί αποφασίστηκε διακομιδή του πατέρα μου και συνέχιση της νοσηλείας του στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας απο το Νοσοκομείο Τρικάλων.

Στις 10:30 περίπου στο ύψος της γέφυρας του Πηνειού( διασταύρωση για Τύρναβο) επί της Εθνικής οδού Τρικάλων -Λάρισας περιπολικό της τροχαίας σταμάτησε το ασθενοφόρο για να μας ενημερώσει ότι ο δρόμος είναι κλειστός λόγω διαμαρτυρίας των λαθρομεταναστων και προσφύγων. 
Έπρεπε το ασθενοφόρο να πάρει άδεια από τους αγελαίους καταληψίες για να μεταφερθεί ο πατέρας μου στο νοσοκομείο. 
Κατόπιν συνεννοήσεως και με καθυστέρηση μισής περίπου ώρας φύγαμε από το σημείο με συνοδεία μηχανής αλλά και πάλι μέσω παράκαμψης.
 Και ρωτάω: 
-Μπορούν να κάνουν ότι θέλουν κι εμείς να είμαστε θεατές;
 -Εμείς δεν είμαστε πολίτες; 
-Η ζωή μας θα εξαρτάται από τις ορέξεις κάποιων αγελαίων ομάδων; 
-Θα μπορούσα να γράφω για ώρες ... αλλά ας σταματήσω κάπου εδώ». 

  Δείτε το βίντεο 

Από το Blogger.