#Ελλάδα #Διεθνή #Συνωμοσία #Αποκαλύψεις

#Ελλάδα #Διεθνή #Συνωμοσία #Αποκαλύψεις

06 Απριλίου 2016

ΟΗΕ: «Η Ατζέντα 2030 είναι ζωτικής σημασίας για την οικονομική χειραφέτηση όλων των μεταναστών»

>

Eίναι εξαιρετικά σημαντικό να γίνει κατανοητό ότι οι πολιτικοί και τα κόμματα δεν αποφασίσουν, εκτελούν εντολές. Αποφασίζει η παγκόσμια οικονομική ελίτ και ο ΟΗΕ, όπως έχει ομολογήσει και μέγας Ζ. Μπρεζίνσκι, είναι το επίσημο όργανο Παγκόσμιας Διακυβέρνησης, προς το παρόν…


Οι αποφάσεις παίρνονται στα διάφορα Fora και Λέσχες, όπως το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, Λέσχη Μπίλντερμεργκ και Τριημερής Επιτροπή κι από κει και πέρα στέλνονται για πολιτικές αποφάσεις και εφαρμογές στον ΟΗΕ και για οικονομικές στο ΔΝΤ, Παγκόσμια Τράπεζα, ΟΟΣΑ κλπ

Οι ελεγχόμενες ολόδικες τους ΜΚΟ είναι για να περνάνε τη γραμμή παράλληλα με τις κυβερνήσεις, να κάνουν “τοπικό” έργο και να καμώνονται ότι εκπροσωπούν τη φωνή του λαού.

Έτσι, για να μην χολοσκάτε τι μας έλαχε στην Ελλάδα με τους μετανάστες, για να μην σας παραμυθιάζουν ότι είναι θέμα αυτού ή του άλλου κόμματος, καλό είναι να ξέρετε ότι αυτό που συμβαίνει με τις μετακινήσεις πληθυσμών σε παγκόσμιο επίπεδο, είναι καθαρά απόφαση της ελίτ, για οικονομικούς λόγους και όχι μόνο.

Ομιλία της Lakshmi Puri, υπεύθυνη για θέματα γυναικών στον ΟΗΕ στηρίζει απόλυτα την παγκόσμια μεταναστευτική πολιτική που επιδιώκει να καθιερώσει ένα ενιαίο πολυπολιτισμικό μοντέλο σε κάθε έθνος, ακόμα και να αφαιρέσει τα εθνικά σύνορα συνολικά. Η πολυ-πολιτισμική κοινωνία είναι απαραίτητη για την 2030 Ατζέντα, που έχει μπει ως χρονικός στόχος υλοποίησης όλων αυτών που προτάσσει η Ατζέντα 21, δηλαδή η Ατζέντα του 21 αιώνα.
Πολιτικές χειραφέτησης των γυναικών και των κοριτσιών των μεταναστών στο πλαίσιο της Ατζέντας 2030 για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη, κατά την 60η σύνοδο της Επιτροπής για το Καθεστώς των Γυναικών, στις 24 Μαρτίου, 2016

Συνοψίζοντας:

Η Αειφόρος Ανάπτυξη (αυτό που ακούτε συνέχεια να αναφέρεται ως “Βιώσιμη Ανάπτυξη”) προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία για την αντιμετώπιση της διεθνούς μετανάστευσης: «Να προωθηθούν τα δικαιώματα των γυναικών και των κοριτσιών των μεταναστών στο πλαίσιο της Ατζέντας 2030 για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη, να εξασφαλιστεί η διαμονή τους στις νέες χώρες και η εκμάθηση τους σε νέες δεξιότητες. »

Κι ενώ παρουσιάζονται να νοιάζονται για την ισότητα των δικαιωμάτων των γυναικών, είναι ολοφάνερο ότι δεν κινδυνεύει η Δύση μόνο από το ανακάτεμα των λαών, όπως φοβούνται κάποιοι, αλλά ίσως ακόμα μεγαλύτερο κίνδυνο να έχουν οι ίδιες οι μετανάστριες, οι οποίες στο όνομα της “εκπαίδευσης” και της “ισότητας” θα κληθούν να ασπαστούν τον δυτικό τρόπο ζωής.

Και για να γίνω πιο κατανοητή, εννοώ αυτό:

http://www.i-gata.gr/?p=1949 

Μαθήματα SEX για ή και με μετανάστες

 Κι όπως τονίζει στο τέλος η ομιλήτρια, είναι βασικό μέλημα τους να μην μείνει καμία πίσω – “leave no one behind” – με όποια μετάφραση σηκώνει αυτή η φράση!

Το έχω ξαναγράψει, η Ατζέντα 21 που συντάχθηκε από τον Οργανισμό Ηνωμένων Εγκληματιών και υπογράφηκε από τις περισσότερες κυβερνήσεις το 1992, ΉΔΗ προέβλεπε από τότε, ότι οι μετανάστες ΠΡΈΠΕΙ να γίνουν δεκτοί από τις χώρες προορισμού τους και να ΕΝΣΩΜΑΤΩΘΟΎΝ ομαλά στις υπάρχουσες κοινωνίες.

Αυτά τα ολίγα, για να μην τσακώνεστε οι οπαδοί της ΝΔ με του ΣΎΡΙΖΑ ή του ΚΚΕ με της Χ.Α. Το κάθε κόμμα λέει τα δικά του, πλην όμως όλα μαζί σιωπούν μπροστά στην Αλήθεια: Οι μεταναστευτικές ροές αποφασίστηκαν και οργανώθηκαν από την ίδια την Ατζέντα 21, το προσχέδιο της Παγκόσμιας Ελίτ για την απόλυτη διάλυση και σκλαβιά όλων των λαών. Βάλ’ τους όλους σε ένα καζάνι και βράσ’ τους! Και τα βαμπίρ θα πιούν το ζουμί τους μετά!Πηγή: nea.allnewz.gr 


Από το Blogger.