#Ελλάδα #Διεθνή #Συνωμοσία #Αποκαλύψεις

#Ελλάδα #Διεθνή #Συνωμοσία #Αποκαλύψεις

16 Απριλίου 2016

Κέιτ και Γουίλιαμ: Μαζί στο Ταζ Μαχάλ 24 χρόνια μετά την εμβληματική φωτογραφία της Νταϊάνα

>

Το ζεύγος κάθισε στο ίδιο παγκάκι όπου είχε ποζάρει - μόνη τότε - η μελαγχολική πριγκίπισσα


Πριν από 24 χρόνια, η μελαγχολική φωτογραφία που έδειχνε την πριγκίπισσα Νταϊάνα να ποζάρει μόνη της, καθισμένη σε ένα παγκάκι μπροστά από το Ταζ Μαχάλ, αυτό το σύμβολο της αιώνιας αγάπης, είχε γίνει σύμβολο των πρώτων ρηγμάτων στον γάμο της με τον Κάρολο, ο οποίος θα κατέρρεε ολοκληρωτικά μερικά χρόνια αργότερα.

Εκείνη την ημέρα, το Ταζ Μαχάλ είχε προετοιμαστεί να υποδεχθεί τον Καρόλου και της Νταϊάνα, αλλά τελικά η πριγκίπισσα το επισκέφθηκε μόνη, πυροδοτώντας ακόμη μεγαλύτερες φήμες για την κρίση στο γάμο της. Και οι φήμες δεν ήταν αβάσιμες, αφού το διαζύγιο με τον πρίγκιπα Κάρολο ήρθε τέσσερα χρόνια μετά, ενώ έπειτα από ένα χρόνο η Νταϊάνα πέθανε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα στο Παρίσι σε ηλικία 36 ετών.

Θέλοντας να «ξορκίσουν» αυτή τη μελαγχολική εικόνα, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον επέλεξαν να ολοκληρώσουν την επίσκεψή τους στην Ινδία, μία χώρα που λάτρευε κυριολεκτικά η Νταϊάνα, ποζάροντας στο ίδιο ακριβώς σημείο όπου είχε φωτογραφηθεί τότε η θλιμμένη πριγκίπισσα.

Το αγαπημένο ζευγάρι, που στις 29 του μήνα πρόκειται να γιορτάσει την 5η επέτειο του γάμου του, πόζαρε στο ίδιο ακριβώς σημείο που καθόταν η μητέρα του Γουίλιαμ. Όπως είπε δε ο τελευταίος στους δημοσιογράφους, μαζί με την Κέιτ θέλουν πλέον να δημιουργήσουν τις δικές τους αναμνήσεις, που δεν θα θυμίζουν τίποτα από θλιβερές στιγμές του παρελθόντος.

H Νταϊάνα στην εμβληματική φωτογραφία που τραβήχτηκε 24 χρόνια πρινΤο αγαπημένο ζευγάρι πόζαρε σήμερα στην ίδια ακριβώς θέσηhttp://www.protothema.gr
Από το Blogger.