#Ελλάδα #Διεθνή #Συνωμοσία #Αποκαλύψεις

#Ελλάδα #Διεθνή #Συνωμοσία #Αποκαλύψεις

17 Απριλίου 2016

Η κηλίδα 2529 που προκάλεσε όλους τους σεισμούς φεύγει από το τμήμα που επηρεάζει τη Γη

>


Γράφει ο Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός

Σήμερα ασχολούμαι λίγο παραπάνω με το θέμα σεισμοί, γιατί μετά και το 4,2 της Αίγινας, βλέπω ότι μερικοί έχουν πανικοβληθεί.

Κακώς!

Και γιατί το λέω αυτό...


Όπως έχω εξηγήσει από το πρωί οι σεισμοί δεν έρχονται από το πουθενά. Δείτε το άρθρο που τα εξηγώ όλα αυτά εδώ http://www.e-koutsobola.gr/2016/04/blog-post_751.html
Οι σεισμοί μικρής και μεσαίας ισχύος που μας "ταλαιπωρούν" είναι αποτελέσματα αντίστοιχων σεισμών που είχαν γίνει πριν από αρκετές ημέρες (54 για την ακρίβεια).

Ο ανεξάρτητος ερευνητής Ιωάννης Μπαρδόπουλος (εδώ) στο προσωπικό του ιστολόγιο μας δίνει κατά καιρούς όλους τους σεισμούς πάνω από 4 ρίχτερ που περιμένουμε μέσα στις επόμενες 54 μέρες. Μέχρι και το πρώτο δεκαήμερο δεν περιμένουμε κάτι ιδιαίτερα αξιόλογο. Φυσικά σεισμοί κοντά στο 5 είναι λογικό να γίνονται. Άλλωστε μην ξεχνάτε ότι ζούμε στην πλέον σεισμογενή χώρα του πλανήτη (πιο σεισμογενής και από την Ιαπωνία).

Σύμφωνα με την Θεωρία του κ. Τσιάπα, αλλά και την δραστηριότητα που έχουμε δει μέχρι σήμερα, μέχρι και το πρώτο δεκαήμερο του Μαΐου δεν περιμένουμε κάτι σοβαρό.

Η δραστηριότητα που προκάλεσε η κηλίδα 2529 μπορούμε να πούμε ότι πλέον έχει ηρεμήσει και τυχόν επαναδραστηριοποίηση θα είναι εκτός βολής του πλανήτη μας.

Πάντως ένα άκρως ανησυχητικό στοιχείο είναι ότι η εκτόνωση των σεισμών που είναι τα ηφαίστεια έχουν μπει σε περίοδο ησυχίας και αυτό δεν είναι και πολύ καλό...


Από το Blogger.