#Ελλάδα #Διεθνή #Συνωμοσία #Αποκαλύψεις

#Ελλάδα #Διεθνή #Συνωμοσία #Αποκαλύψεις

07 Απριλίου 2016

Κλειστά αύριο Παρασκευή 8/4/16 τα λιμάνια

>

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας το πρωί στην πλατεία Κλαυθμώνος

Κλειστά θα παραμείνουν αύριο Παρασκευή 8 Απριλίου λόγω της 24ωρης απεργίας που κήρυξε η Ομοσπονδία Υπαλλήλων Λιμανιών Ελλάδος (ΟΜΥΛΕ) και η Ένωση Λιμενεργατών ΟΛΠ, τα εμπορικά λιμάνια.

Στο πλαίσιο της απεργίας, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της ΟΜΥΛΕ, προγραμματίζεται συγκέντρωση στις 11 στην πλατεία Κλαυθμώνος και πορεία προς το Ζάππειο, όπου και θα γίνει συνάντηση μεταξύ στελεχών του ΤΑΙΠΕΔ και της κυβέρνησης.
Παράλληλα, στη Θεσσαλονίκη οι εργαζόμενοι στον Οργανισμό Λιμένα Θεσσαλονίκης (ΟΛΘ) έχουν αποφασίσει συγκέντρωση στον Επιβατικό Σταθμό στις 10 και πορεία στο υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης. «Αν δεν υπάρξουν εξελίξεις θα προχωρήσουμε σε αποχή από την εργασία του Σαββάτου και της Κυριακής (9 & 10/4)» αναφέρεται στην ανακοίνωσή τους.

Η ΟΜΥΛΕ επισημαίνει πως απέναντι σ΄αυτά πρόθεσή της είναι να προχωρήσει σε καταγγελία στην επιτροπή ανταγωνισμού και στο ελεγκτικό συνέδριο για την πώληση των λιμανιών σε Πειραιά και Θεσσαλονίκη και σημειώνει ότι με την αυριανή κινητοποίηση θα καταστεί σαφής «η απόφασή μας ότι λιμάνια χωρίς πλήρη κατοχύρωση των εργασιακών σχέσεων δεν θα επιτρέψουμε να υπάρχουν ούτε στον Πειραιά, ούτε στην Θεσσαλονίκη, αλλά και σε κανένα άλλο λιμάνι».

http://www.kontranews.gr/

Από το Blogger.