#Ελλάδα #Διεθνή #Συνωμοσία #Αποκαλύψεις

#Ελλάδα #Διεθνή #Συνωμοσία #Αποκαλύψεις

08 Απριλίου 2016

Πολλά λέγονται για τον 9ο Πλανήτη; Τι λέει η Αποκάλυψη, πότε ανακαλύφθηκε, οι θεωρίες συνωμοσίας

>

Πολλά θα ειπωθούν για τον 9ο Πλανήτη ή Πλανήτη Χ ή Βούλκαν ή Νιμπίρου.

Όμως ποίος στα αλήθεια είναι ο 9ος Πλανήτης; Γιατι φοβίζει τόσο πολύ τον κόσμο; Ποιά η σχέση με την Αποκάλυψη του Ιωάννη; Όλα αυτά θα τα απαντήσουμε σε αυτό το άρθρο.


Η ιστορία του 9ου Πλανήτη δεν είναι καινούρια. Από το 1984 καλλιεργείται στους συνωμοσιολογικούς κύκλους μια ευρεία συνωμοσία σχετικά με την προέλευση, με την τροχιά και τις επιπτώσεις πάνω στη Γη.

Ουσιαστικά οι επιστήμονες εδώ και μερικές δεκαετίες γνώριζαν ότι υπήρχε 9ος πλανήτης από τις επιπτώσεις σε ολόκληρο τον ηλιακό σύστημα, αν και δεν μπορούσαν να τον δουν.

Μόλις τον Ιανουάριο του 2014 η υπόθεση επιβεβαιώθηκε από τους επιστήμονες του Ινστιτούτου Τεχνολογίας της Καλιφόρνιας (Caltech), σύμφωνα με τους οποίους ο  Πλανήτης Χ είναι περίπου 10 φορές μεγαλύτερος από τη Γη και μια πλήρης περιστροφή γύρω από τον Ήλιο, γίνεται σε μια απόσταση τουλάχιστον 4,5 δισεκατομμυρίων χιλιομέτρων και έχει διάρκεια από 10.000 ως 20.000 χρόνια.
Σύμφωνα με τις θεωρίες συνωμοσίας, που πλέον αρχίζουν και αποκτούν και επιστημονικό υπόβαθρο αυτός ο μακρινός πλανήτης συνδέετε με την εξαφάνιση των δεινοσαύρων και πλέον εν δυνάμει απειλεί την ανθρωπότητα.

Η τροχιά του ενώ επιστημονικά δεν έχει εξακριβωθεί στους κύκλους των ερευνητών κυκλοφορία η υποψία ότι  η ΝΑΣΑ έχει εντοπίσει την τροχιά και γνωρίζει με απόλυτη ακρίβεια πότε θα αρχίσει να μας επηρεάζει πολύ.

Η ΝΑΣΑ μόλις στις 22/1/16 είχε διαψεύσει την ύπαρξη του 9ου Πλανήτη και σήμερα δέχεται την ύπαρξη του εμμέσως, μέσω της δημοσίευσης έρευνας επιστημόνων της.

Κατά καιρούς έχουν δει τα φώτα της δημοσιότητας πολλές έρευνες σύμφωνα με τις οποίες ο Πλανήτης Χ βρίσκεται πολύ κοντά. Όμως οι ημερομηνίες που έδιναν παρήλθαν άπρακτες.

Ανησυχητικό είναι το γεγονός ότι τις τελευταίες ημέρες έχουν παρατηρηθεί κομμάτια από κομήτες που χτυπούν ανηλεώς το μητρικό μας άστρο, τον Ήλιο. Οι ερευνητές πλέον δεν αποκλύουν κάποιοι από αυτούς να χτυπήσουν μαζικά και την Γη.

Ο συνταξιούχος σήμερα καθηγητής αστροφυσικής Dr Whitmire είχε δημοσιεύσει την πρώτη του έρευνα για τη σχέση μεταξύ του Planet X και μαζικών καταστροφών στο περιοδικό Nature το 1985, ενώ εργαζόταν στο Πανεπιστήμιο της Λουιζιάνα.

Η θεωρία της καταστροφής της Γης στηρίζεται και στον Χριστιανισμό. Στα παρακάτω χωρίο της Αποκάλυψης αναφέρεται ο 9ος Πλανήτης ως Άψινθος :

«Καϊ ό τρίτος άγγελος έσάλπισε, καϊ  εκ του ούρανοΰ αστήρ μέγας καιόμενος ώς λαμπάς, και έπεσεν επϊ το τρίτον των ποταμών καϊ επϊ τάς πηγάς των υδάτων, καϊ το όνομα του αστέ­ρος λέγεται  "Αφινθος. καϊ εγένετο το τρίτον των υδάτων εις αφινθον, και πολλοί των ανθρώ­πων άπέθανον εκ των υδάτων, οτι επικράνθησαν»

Από το Blogger.