#Ελλάδα #Διεθνή #Συνωμοσία #Αποκαλύψεις

#Ελλάδα #Διεθνή #Συνωμοσία #Αποκαλύψεις

07 Απριλίου 2016

Καταιγίδα παραγραφών διεκδικήσεων του δημοσίου (ΟΛΕΣ οι γνωστές λίστες τύπου Λαγκάρντ) μετά από προσφυγή ΣΥΡΙΖΑΙΟΥ!!!

>


Απίστευτο, αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ το φυσάει και δεν κρυώνει.

Τα πρόστιμα κάτι δισεκατομμυρίων ευρώ - και μάλιστα εισπράξιμα αφού αφορούν σε ανθρώπους που έχουν και μπορούν να τα πληρώσουν - πρέπει να ξεχάσει η κυβέρνσηση και να τα  σβήσει από τους προϋπολογισμούς, με αποτέλεσμα τώρα να δημιουργείται νέο δημοσιονομικό κενό και μάλιστα όλα αυτά εξαιτίας μιας προσφυγής ενός Συριζαίου βουλευτή.
Όλα άρχισαν με την προσφυγή που άσκησε ο Αλέξης Μητρόπουλος σε βάρος απόφασης της φορολογικής διοίκησης για πρόστιμο που επιβλήθηκε για έσοδα του 1999. Ο Αλέξης Μητρόπουλος προσέφυγε στο ΣτΕ και πέτυχε να αναγνωρισθεί ως ΠΑΡΑΓΡΑΦΕΝ το συγκεκριμένο πρόστιμο ύψους 75.329,08 ευρώ.
Η επιβολή του προστίμου έγινε μετά την πρόσφατη ψήφιση νόμων σύμφωνα με τους οποίους η φορολογική διοίκηση μπορούσε να επιβάλει πρόστιμα και για χρήσεις πέραν της πενταετίας. Η συγκεκριμένη νομοθεσία που ψηφίσθηκε τον προηγούμενο Νοέμβρη πλέον είναι αντισυνταγματική.

Τι λέει όμως η απόφαση;
Η παράταση των προθεσμιών παραγραφής που επήλθαν με πρόσφατους νόμους, αντιβαίνει στις αρχές της ασφάλειας δικαίου και της προστατευόμενης εμπιστοσύνης που επιβάλλουν τη σαφή διατύπωση των κανόνων δικαίου.

Λαμβανομένου υπόψη ότι η απόφαση του ΣτΕ έγινε σε αυξημένη σύνθεση (7μελή) αμέσως αποκτά υπόβαθρο δεδικασμένου και ως εκ τούτου όλες οι ανάλογες υποθέσεις με μια απλή προσφυγή μέσα σε λίγες εβδομάδες  γίνονται δεκτές και φυσικά δεν καταβάλετε κανένα πρόστιμο... Ομοίως και όλες οι υποθέσεις που βρίσκονται σε διαδικασία ασφαλιστικών μέτρων θεωρούνται εκ του προοιμίου χαμένες...

Υπόψη ότι μέσα στις υποθέσεις που ωφελούνται από αυτή την απόφαση είναι και η λίστα Λαγκάρντ αφού αφορά χρήσεις των ετών 1997-2007, δλδ που έχουν κατά πολύ υπερβεί την πενταετία.

http://katohika.gr/

Από το Blogger.