#Ελλάδα #Διεθνή #Συνωμοσία #Αποκαλύψεις

#Ελλάδα #Διεθνή #Συνωμοσία #Αποκαλύψεις

19 Απριλίου 2016

Τρόμος! Συμμορία Γεωργιανών στο σπίτι της Ελένης Μενεγάκη – Σε κατάσταση σοκ η παρουσιάστρια!

>

Συμμορία Γεωργιανών ληστών με καλάσνικωφ αλωνίζει στα βόρεια προάστια και στην νέα γειτονιά της Ελένης Μενεγάκη σπέρνοντας τρόμο στους κατοίκους.
Οι τύποι είναι αδίστακτοι και πάνε για γερή μπάζα μια και αδιαφορούν για ποσά των 100 και 200 ευρώ που βρίσκουν στα σπίτια στα οποία μπουκάρουν.

Πρόσφατα από μονοκατοικία στην περιοχή του Διονύσου είχαν κλέψει δύο αυτοκίνητα της οικογένειας.

Μάλιστα στο πορτ μπαγκάζ του ενός είχαν τοποθετήσει “τείχος” από τσιμεντόλιθους ώστε σε περίπτωση που τους καταδίωκαν οι αστυνομικοί να μπορούσαν να αποφύγουν τις σφαίρες διπλωμένοι στα καθίσματα.

Η Τροχαία Κηφισιάς, επικεφαλής της οποίας είναι ένας ικανότατος Διοικητής κατάφερε να εντοπίσει τα κλεμμένα αυτοκίνητα και να δει τα “οχυρωματικά έργα” της συμμορίας.

Πριν λίγα 24ωρα οικογένεια επιχειρηματία η οικία της οποίας βρίσκεται κοντά στην νέα πολυτελή κατοικία της Ελένης Μενεγάκη έζησε ώρες τρόμου όταν οι Γεωργιανοί ληστές μπήκαν στο σπίτι τους με παρατεταμένα τα όπλα.

Οι τέσσερις δράστες, οι οποίοι είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, υπό την απειλή όπλων ζήτησαν χρήματα και κοσμήματα και αφού τα πήραν έφυγαν χωρίς να πειράξουν τους ανθρώπους τους οποίους είχαν δέσει με κορδόνια.
Σύμφωνα με πληροφορίες οι τέσσερις δράστες κατάφεραν και παρέκαμψαν τα συστήματα ασφαλείας της πολυτελούς κατοικίας του επιχειρηματία και εισήλθαν στο εσωτερικό της περίπου στις 5:30 τα ξημερώματα.
http://www.youweekly.gr

Από το Blogger.