#Ελλάδα #Διεθνή #Συνωμοσία #Αποκαλύψεις

#Ελλάδα #Διεθνή #Συνωμοσία #Αποκαλύψεις

10 Απριλίου 2016

Μερικές φορές τους λυπάμαι... τις περισσότερες όμως μου βγαίνει ένα χαιρέκακο χαμόγελο... για την Αριστερά του κώλου ο λόγος

>


Γράφει ο Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός 

Παρακολουθώ τις δηλώσεις Δρίτσα, τόσο για το ξεπούλημα του ΟΛΠ, όσο και για το ξύλο που έφαγαν οι λιμενεργάτες προχθές στην πλατεία Συντάγματος.


Πραγματικά δεν ξέρω αν πρέπει να τους λυπάμαι ή να κάθομαι και να απολαμβάνω τις στιγμές αυτοεξευτιλισμού τους.

Έχουμε τον Υπουργό Ναυτιλίας τον Δρίτσα, ο οποίος δεν πήγε στην τελετή "παράδοσης" του ΟΛΠ στους Κινέζους, αλλά από την άλλη η συμφωνία έχει φαρδιά - πλατιά την υπογραφάρα του, να δηλώσει ότι το θέμα του ΟΛΠ δεν έχει τελειώσει και ότι θα δημιουργηθεί ένας νέος δημόσιος φορέας διαχείρισης του λιμανιού, την ώρα που μέσα στη συμφωνία που ο ίδιος υπογράφει ως ΠΡΩΤΟΣ αρμόδιος υπουργός, έχει ως απαρέγκλιτο όρο την ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ του λιμανιού για 50 χρόνια. Οιαδήποτε κίνηση ίδρυσης νέου φορέα θα καταρριφθεί πριν καν ακόμα ιδρυθεί, γιατί αυτές οι συμφωνίες έχουν ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ποινικές και διοικητικές ρήτρες, γι΄αυτό και ΚΑΜΙΑ κυβέρνηση δεν έχει αναιρέσει ΚΑΜΙΑ απόφαση προηγούμενης. (Θυμηθείτε τον ΟΤΕ, την Ολυμπιακή, το Ν. Ικόνιο κλπ).
Την ίδια ώρα λέει ο Δρίτσας ότι δεν έδωσε εντολή ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης, ο Τόσκας, να δείρουν τα ΜΑΤ τους λιμενεργάτες. Λοιπόν κοιτάξτε τα ΜΑΤ είναι στρατιωτική υπηρεσία με το μανδύα αστυνομίας. Έχει στρατιωτική δομή, στολή και πειθαρχία, αντίστοιχη αυτής των ειδικών δυνάμεων του στρατού. Όπερ σημαίνει ότι ΠΟΤΕ δεν λειτουργούν χωρίς εντολές. Αν η εντολή είναι ΑΠΩΘΗΣΤΕ τότε τα ΜΑΤ με τα μέσα που έχουν κάνουν αυτό που διατάσσονται. Αν δεχθούν επίθεση αντεπιτίθενται. Αν τους πουν σπάστε στο ξύλο, σπάνε στο ξύλο. Όσοι δεν μπορούν να το αναγνωρίσουν αυτό, απλά αρνούνται να δουν την αλήθεια. Και αυτό πιστεύω ότι κάνει και ο Δρίτσας, αρνείται να δει την αλήθεια ή λέει ότι δεν μπορεί να την δει.

Τώρα αν δεν του αρέσει, ξυδάκι... Υπάρχει και η παραίτηση.

Αλλά παράκληση κ. Δρίτσα ή πάρτε τον μπο@λ@ και αδειάστε μας τη γωνιά ή σταματήστε να αραδιάζετε παπαριές γιατί από αυτές 6 χρόνια τώρα χορτάσαμε!!!

Από το Blogger.