#Ελλάδα #Διεθνή #Συνωμοσία #Αποκαλύψεις

#Ελλάδα #Διεθνή #Συνωμοσία #Αποκαλύψεις

06 Απριλίου 2016

Καταδίωξη και πυροβολισμοί, από τα Εξάρχεια ως τα Άνω Λιόσια!

>


Ομάδα Ρομά αποπειράθηκε να κλέψει και να φορτώσει στο όχημά της μία μοτοσικλέτα, ακολούθησε καταδίωξη με ανταλλαγή πυροβολισμών μέχρι τον καταυλισμό των τσιγγγάνων στα Άνω Λιόσια.


Μία επεισοδιακή καταδίωξη με ανταλλαγή πυροβολισμών εκτυλίχθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης 6/4, η οποία ξεκίνησε στα στενά των Εξαρχείων και κατέληξε μέχρι τον καταυλισμό των Ρομά στα Άνω Λιόσια.

Δέκα λεπτά μετά τις τρεις τα ξημερώματα, τρεις Ρομά αποπειράθηκαν να κλέψουν και να φορτώσουν στο όχημά τους μία μοτοσικλέτα, στη συμβολή των οδών Κουντουριώτου και Νοταρά. Διερχόμενο περιπολικό της Άμεσης Δράσης αντιλήφθηκε τις κινήσεις τους και ακολούθησε καταδίωξη.
Στη συμβολή των οδών Μετσόβου και Ρεθύμνου, ένας από τους τρεις δράστες πυροβόλησε εναντίον του περιπολικού, χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί κανείς αστυνομικός, ένας εκ των οποίων απάντησε με προειδοποιητική βολή στον αέρα.

Μάλιστα οι δράστες δεν δίστασαν, αφού οι αστυνομικοί συνέχισαν να τους καταδιώκουν, να εμβολίσουν το περιπολικό, ώστε να το θέσουν εκτός πορείας, ενώ οι σφαίρες έπεφταν "βροχή" κατά δεκάδες.

Το πλήρωμα του περιπολικού κάλεσε ενισχύσεις και ακολούθησε μία τρελή καταδίωξη, στους δρόμους της πρωτεύουσας, η οποία κατέληξε στον καταυλισμό των Ρομά στα Άνω Λιόσια. Όταν κατάφεραν οι δράστες να φτάσουν εκεί, οι αστυνομικοί που τους κατεδίωκαν, εγκατέλειψαν τις προσπάθειές τους και αποχώρησαν, αφού ήδη είχαν χάσει τα ίχνη τους από το ύψος των Αγίων Αναργύρων.

http://www.cityface.gr/

Από το Blogger.