#Ελλάδα #Διεθνή #Συνωμοσία #Αποκαλύψεις

#Ελλάδα #Διεθνή #Συνωμοσία #Αποκαλύψεις

19 Απριλίου 2016

Στα π@π@ρι@ τους έγραψαν οι Έλληνες δανειολήπτες τις έγγραφες τραπεζικές απειλές για κατασχέσεις

>

Απίστευτο και όμως αληθινό...


Την ώρα που οι τράπεζες άρχισαν να αποστέλλουν την δεύτερη επιστολή προειδοποίησης για κατάσχεσης ακόμα και της πρώτης κατοικίας, τα στοιχεία που έδωσαν στην δημοσιότητα δείχνουν ότι οι μάχες που δίνουν 6 χρόνια τώρα αποκτούν επιτέλους αντίκρυσμα.

Από τα εκατομμύρια δανειοληπτών οι οποίοι παρέλαβαν την πρώτη ειδοποίηση τον Φεβρουάριο, ΜΟΛΙΣ ΤΟ 5%  ανταποκρίθηκε και μετέβη στην τράπεζα για διακανονισμό και ρύθμιση του δανείου.
Τα στοιχεία αυτά αλλάζουν πολλά ακόμα και στο ενδιαφέρον των ξένων funds που θέλουν να αγοράσουν τα κόκκινα δάνεια, αφού η διαδικασία πλειστηριασμών με τις συνεχής απεργίες και τις δυστοκίες του δικονομικού συστήματος μπορεί να πάρει ακόμα και 6-7 χρόνια.

Όπως μας ανέφερε δανειολήπτης πλέον δεν το ενδιαφέρει και το μόνο που τον νοιάζει είναι πως θα μείνει ακόμα περισσότερο χρόνο χωρίς να καταβάλει ούτε ένα σεντς για το δάνειο και λογαριασμούς στο σπίτι που σε κάποτε θα του κατασχέσουν...

Την ίδια ώρα μας έρχονται και πολλές πληροφορίες απο μεγάλες ασφαλιστικές, σύμφωνα με τις οποίες δανειολήπτες διακόπτουν μαζικά τα υποχρεωτικά από τις δανειακές συμβάσεις ασφαλιστήρια συμβόλαια, στο πλαίσιο εξοικονόμησης ακόμα περισσότερων χρημάτων...


Από το Blogger.