#Ελλάδα #Διεθνή #Συνωμοσία #Αποκαλύψεις

#Ελλάδα #Διεθνή #Συνωμοσία #Αποκαλύψεις

22 Απριλίου 2016

Τρομακτικός κίνδυνος από το στοματικό σεξ για την υγεία

>

Βρετανοί ειδικοί προτείνουν ακόμα και τη χρήση ενός «τύπου» προφυλακτικού για τις γυναίκες εκείνες, που απολαμβάνουν τον στοματικό έρωτα από τους συντρόφους τουςΉταν πριν από περίπου τέσσερις μήνες, που ο μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ «αφόριζε» το στοματικό σεξ ως... καρκινογόνο, μιλώντας στην εκπομπή «Ανατροπή» του Mega και προκαλώντας ποικίλα σχόλια.

Σήμερα, σύμφωνα με δημοσίευμα του «Independent», Βρετανοί ειδικοί στον τομέα της Υγείας φαίνεται πώς έρχονται να «δικαιώσουν» τον Έλληνα μητροπολίτη, καθώς επισημαίνουν ότι θα πρέπει να ξεκινήσει μια εκστρατεία ενημέρωσης για τα δεινά που μπορεί να προκύψουν για την ανθρώπινη υγεία εξαιτίας του στοματικού έρωτα.


Σύμφωνα με την Βρετανική Ένωση για τη Σεξουαλική Υγεία και τον HIV, οι άνθρωποι τείνουν να μην συνειδητοποιούν ότι τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα δεν αφορούν μόνο σε αυτήν καθαυτήν την πράξη του σεξ, αλλά και στο στοματικό -μεταξύ αυτών ο έρπης των γεννητικών οργάνων, τα χλαμύδια και η γονόρροια. Ακόμα και η μετάδοση της ηπατίτιδας, όλων των τύπων, όπως παρατηρούν, δεν μπορεί επίσης να αποκλειστεί.

Οι ειδικοί παραδέχονται, εξάλλιυ, ότι, τουλάχιστον όσον αφορά στη Βρετανία, είναι ελάχιστοι οι εραστές εκείνοι που, λειτουργώντας υπεύθυνα, χρησιμοποιοούν προφυλακτικό ακόμα και στο στοματικό σεξ.

Μάλιστα, φτάνουν στο σημείο να προτείνουν αντίστοιχα μέτρα προφύλαξης και για τους άνττες που αρέσκονται να κάνουν στοματικό έρωτα στις παρτενέρ τους, προτείνοντας ακόμα και τη χρήση ενός λεπτού προστατευτικού πλαστικού καλύμματος για τα γυναικεία γεννητικά όργανα!

Φυσικά, οι ίδιοι επισημαίνουν οτι το ρίσκο δεν είναι ανάλογο με εκείνο της σεξουαλικής πράξης δίχως προφυλακτικό, ωστόσο ο κίνδυνος δεν παύει να υφίσταται...

www.parapolitika.gr

Από το Blogger.