#Ελλάδα #Διεθνή #Συνωμοσία #Αποκαλύψεις

#Ελλάδα #Διεθνή #Συνωμοσία #Αποκαλύψεις

04 Απριλίου 2016

Σήμερα είναι η Παγκόσμια ημέρα αδέσποτων ζώων

>

Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα αδέσποτων ζώων που είναι σήμερα, 4 Απριλίου, γνωστοί ηθοποιοί έλαβαν μέρος αφιλοκερδώς σε μια ταινία μικρού μήκους διάρκειας τριών λεπτών, με σκοπό την ευαισθητοποίηση του κοινού για το θέμα των αδέσποτων ζώων και την προστασία τους. Μπορείτε να την δείτε στο βίντεο, πάνω.

Οι ηθοποιοί που έλαβαν μέρος: Ελένη Φιλίνη, Ντίνος Καρύδης, Άννα Αδριάνου, Λευτέρης ΕλευθερίουΦωτεινή Ντεμίρη, Γιώργος Χρανιώτης, Κωνσταντίνα Κλαψινού, Μάνος Πίτζης,Πάνος Απέργης, Γρηγορία Αυγερινοπούλου και άλλοι γνωστοί ηθοποιοί, σχεδιαστές μόδας τραγουδιστές κτλ. Το σενάριο και τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Αρτέμης Σαμοθράκης με βοηθό σκηνοθέτη τον Αλέξανδρο Κατσάρη.

«Η ταινία είναι μια ανεξάρτητη προσπάθεια χωρίς εταιρεία παράγωγης και χρηματοδότες αλλά χρηματοδοτούμενη από ιδίους πόρους, χωρίς κανέναν κερδοσκοπικό χαρακτήρα» λέει στο LIFO.gr ο σκηνοθέτης της Αρτέμης Σαμοθράκης. «Σκοπός της επικοινωνίας αυτής είναι να ζητήσουμε την στήριξη σας ώστε το μήνυμα της να μεταδοθεί και να φτάσει σε όσους δυνατόν περισσότερους αποδέκτες.  Η επίσημη παρουσίαση της ταινίας ROXY θα πραγματοποιηθεί απόψε στις 20:00 στο gallerybar''ΚΛΩΣΤΗΡΙΟΝ'' (Μυλλέρου 17 – Μεταξουργείο ) στην Αθήνα, ταυτόχρονα με τη μεγάλη εικαστική έκθεση 36 καλλιτεχνών από ολόκληρη την Ελλάδα ''LOVETHESTRAYS'' οι οποίοι θα εκθέσουν έργα αφιερωμένα στη προστασία των αδέσποτων ζώων. Ταυτόχρονα θα συγκεντρωνονται τροφές για κατοικίδια, αξεσουάρ και πρώτης ανάγκης, ώστε να υποστηριχθούν φιλοζωικές οργανώσεις και αδέσποτα ζώα που τα έχουν ανάγκη.»
http://www.lifo.gr

Από το Blogger.