#Ελλάδα #Διεθνή #Συνωμοσία #Αποκαλύψεις

#Ελλάδα #Διεθνή #Συνωμοσία #Αποκαλύψεις

12 Απριλίου 2016

Ξεκινά η απελευθέρωση του Χαλεπίου από Ρωσία και συμμάχους - Στο στόχαστρο του Πούτιν χιλιάδες ισλαμοφασίστες

>

Η απελευθέρωση του Χαλεπίου από τους ισλαμοφασίστες, που άνδρωσε και εκπαίδευσε η Δύση μαζί με την Τουρκία, θα κρατήσει λίγες μόνο μέρες, σύμφωνα με την συριακή διοίκηση και τις ρωσικές δυνάμεις.

Χιλιάδες Σύροι, Ρώσοι, Κούρδοι, Ιρανοί μαζί με την Xεζμπολάχ είναι έτοιμοι να εξοντώσουν 10.000 ισλαμιστές, ανάμεσά τους και Τούρκοι ειδικοδυναμίτες, όπως ενημερώνει το ρωσικό Γενικό Επιτελείο.

«Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, περίπου 8.000 ισλαμιστές της al-Nusra έχουν αναπτυχθεί νοτιοδυτικά του Χαλεπίου ενώ 1.500 ισλαμιστές έχουν αναπτυχθεί βόρεια της πόλης» αναφέρεται από τους Ρώσους και σημειώνεται:

Είναι γνωστό ότι οι τρομοκράτες της al-Nusra ετοιμάζουν μεγάλη επίθεση για να "κόψουν" τον δρόμο που συνδέει το Χαλέπι με την Δαμασκό. (...) Όλες οι δράσεις του συριακού Στρατού και της Ρωσικής Αεροπορίας στοχεύουν στο να ακυρώσουν τα σχέδια τους».

Εν τω μεταξύ, ρουκέτες που εκτοξεύτηκαν από την βόρεια Συρία έπληξαν θέσεις στην μεθοριακή πόλη Kilis, μέσα σε τουρκικό έδαφος. Το τουρκικό πυροβολικό απάντησε κτυπώντας θέσεις στην Βόρεια Συρία.

/www.prisonplanet.gr

Από το Blogger.