#Ελλάδα #Διεθνή #Συνωμοσία #Αποκαλύψεις

#Ελλάδα #Διεθνή #Συνωμοσία #Αποκαλύψεις

05 Απριλίου 2016

Ισλανδοί : Ένας λαός που πολύ θα ήθελα να τους μοιάζαμε...

>

Γράφει ο Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός 

Σε δεκάδες άρθρα έχω μιλήσει για την Ελληνική φυλή, τις αξίες, την ιστορία και το πόσο ανάξιοι είμαστε εμείς οι σύγχρονοι Έλληνες για να αποκαλούμαστε Έλληνες.


Αντίθετα ένας λαός που στην πρόσφατη ιστορία του είχε τα ίδια προβλήματα με εμάς, τους Ισλανδούς. Ένας λαός που γράφει την ιστορία του από την αρχή, που κρίνεται άξιος γιατί την κρίσιμη ώρα ενώθηκε και κοίταξε να λύσει τα προβλήματα του. Έκλεισε τράπεζες, χάρισε δάνεια, έκανε αναδιανομή των βαρών ανάλογα με τα πραγματικά εισοδήματα και άλλα πολλά.

Σήμερα αυτός ο λαός οι Ισλανδοί που βρίσκονται σε μια ακόμη κρίσιμη καμπή της ιστορίας τους βρίσκονται και πάλι ενωμένοι.
Με το που αποκαλύφθηκε ότι ο πρωθυπουργός τους είναι στη λίστα Panama Papers έκανε το αυτονόητο. ΒΡΗΚΑΝ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟΙ.

Προσέξτε όχι της αντιπολίτευσης... Αλλά ΟΛΟΙ. 

ΟΛΟΙ οι Ισλανδοί βγήκαν στους δρόμους του Ρέικιαβικ για να διαμαρτυρηθούν για την εμπλοκή του στο «σκάνδαλο του αιώνα» των Panama Papers καθόσον η σύζυγος του πρωθυπουργού Σίγκμουντουν Γκανλάουγκσον φέρεται να είναι η ιδιοκτήτρια μιας εταιρίας offshore, που εμπλέκεται και στην κατάρρευση των τραπεζών και την χρεοκοπία της Ισλανδίας λίγα χρόνια πριν.

Την ίδια ώρα σήμερα βγαίνουν στη δημοσιότητα πληροφορίες για αδήλωτες εταιρείες - άρα και εισοδήματα - από τον Έλληνα πρωθυπουργό και το δεξί του χέρι και εμείς ακόμα καθόμαστε στον καναπέ μας...

Οπότε φίλοι αναγνώστες μην απορείτε... ΕΧΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ... 

http://www.e-koutsobola.gr/2016/04/blog-post_7.html

Από το Blogger.