#Ελλάδα #Διεθνή #Συνωμοσία #Αποκαλύψεις

#Ελλάδα #Διεθνή #Συνωμοσία #Αποκαλύψεις

10 Απριλίου 2016

ΜΠ@ΡΔΕΛΟ ΜΕΤΑ ΜΟΥΣΙΚΗΣ...!! ΠΟΙΟΝ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗ ΔΙΟΡΙΣΕ ΓΙΑ ΣΤΕΝΟ ΤΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ...;;; ΒΙΝΤΕΟ

>

Ποιος είπε ότι η πολιτική δεν είναι τέχνη; Η περίπτωση νεαρού τραγουδιστή, ο οποίος από αυτή την εβδομάδα συγκαταλέγεται στους στενούς συνεργάτες του προέδρου της Βουλής, Νίκου Βούτση, μετά τον διορισμό του στο γραφείο του, είναι χαρακτηριστική.


Πρόκειται για τον Γιώργο Ζάμπα, ο οποίος τα πρωινά περνά το κατώφλι του Κοινοβουλίου για να εργαστεί ως μετακλητός υπάλληλος, ενώ το βράδυ διασκεδάζει με δικά του άσματα, αλλά και επιτυχίες άλλων καλλιτεχνών, τους θαμώνες νεολαιίστικων μουσικών κέντρων εν μέσω λουλουδοπόλεμου. Πρόκειται ουσιαστικά για ακόμη μία πρωτοτυπία της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και δη του... μερακλή προέδρου του Κοινοβουλίου. Βλέπετε, μετά τους ανιψιούς, τις θυγατέρες, τους γιους, τις συζύγους, ακόμη και τις συντρόφους, οι κυβερνώντες είπαν να βολέψουν και αυτούς που τους διασκεδάζουν ποικιλοτρόπως.

ΔΕΣΜΟΙ. Η τοποθέτηση του νεαρού τραγουδιστή στο επιτελείο του κ. Βούτση δεν φαίνεται, πάντως, να είναι τυχαία, καθώς η οικογένειά του έχει στενούς δεσμούς με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Συγκεκριμένα, ο πατέρας του, κορυφαίος πολιτικός μηχανικός της Αθήνας, ήταν στο παρελθόν στέλεχος και δραστήριο μέλος του Συνασπισμού και υποψήφιος της παράταξης του ΣΥΝ στο ΤΕΕ. Ο λόγος για τον Κώστα Ζάμπα, ο οποίος έχει ως κύρια επαγγελματική και επιστημονική δραστηριότητα τον τομέα της αποκατάστασης μνημείων. Μάλιστα, από το 1975 έως τον Σεπτέμβριο του 2000 απασχολήθηκε στα έργα αποκατάστασης των μνημείων της Ακρόπολης, έχοντας διατελέσει και διευθυντής της σχετικής Υπηρεσίας Συντήρησης Μνημείων αποσπώντας βραβείο από την Ακαδημία Αθηνών και τη Europa Nostra. Ο ίδιος από το 2007 έως και το 2008 μελέτησε και επέβλεψε το έργο της μεταφοράς των εκθεμάτων από το Μουσείο του Βράχου της Ακρόπολης στο νέο μουσείο.

 Λίγοι θυμούνται ότι τις πρωινές ώρες της Κυριακής 14 Οκτωβρίου 2007 ο κ. Τσίπρας είχε βρεθεί στην οδό Διονυσίου Αρεοπαγίτου στην Αθήνα και είχε παρακολουθήσει την έναρξη της εναέριας μεταφοράς των εν λόγω εκθεμάτων, ύστερα από πρόσκληση του κ. Ζάμπα.

Εξάλλου, οι γνωρίζοντες λένε πως κάποιες φορές, κυρίως τις Παρασκευές, αφού ολοκληρώνεται η συνεργασία τους στη Βουλή, ο Νίκος Βούτσης προτρέπει τους άλλους συνεργάτες του να χαλαρώνουν με τα τραγούδια του συμβούλου του. Με στυλ που θυμίζει Παντελή Παντελίδη, ο οποίος είναι και το είδωλό του, όπως λέει στις παρέες του, ο Γιώργος Ζάμπας προσπάθησε πολύ, αλλά δεν έχει καταφέρει μέχρι τώρα να κάνει την καριέρα του δημοφιλούς καλλιτέχνη. Κάπως έτσι, μιας και είναι ακόμα νέος, είπε να βρει και δεύτερη δουλειά, αφού και τα κονέ του στο κυβερνητικό στρατόπεδο θα μπορούσαν να του ανοίξουν διάπλατα μια πόρτα στη δισκογραφία και στα κορυφαία στέκια της αθηναϊκής νύχτας. Αλλωστε, η «έμφυτη» τάση που δείχνει ο ΣΥΡΙΖΑ στα ρουσφέτια αποτελεί διαβατήριο για όλους τους επαγγελματικούς τομείς. Ιδίως όταν έχεις τη χαρά να βρίσκεσαι στο επιτελείο του τρίτου τη τάξει πολιτειακού παράγοντα της χώρας.

http://www.stoxos.gr

Από το Blogger.