#Ελλάδα #Διεθνή #Συνωμοσία #Αποκαλύψεις

#Ελλάδα #Διεθνή #Συνωμοσία #Αποκαλύψεις

18 Απριλίου 2016

Γιατί η αναβολή είναι όπλο του Σατανά! Ένα κείμενο που με άγγιξε και θέλω να το μοιραστώ μαζί σας

>

Πολλά έχουμε γράψει και ακόμα περισσότερα έχουμε πει για τις συνεχείς παρατάσεις που παίρνουν τα γεγονότα, με αποτέλεσμα πολλοί συνάνθρωποι μας να απογοητεύονται, να εξανίστανται, να στρέφονται επιθετικά ακόμα και στους συνανθρώπους τους.
Σήμερα μιλάμε για ένα άκρως εκρηκτικό μείγμα στη δομή της κοινωνίας. Από τη μια εκατομμύρια Ελληνίδες και Έλληνες κυριολεκτικά λυσοπεινούν και από την άλλη κάποιοι να απολαμβάνουν τον πακτωλό κλεμμένων χρημάτων και έναν έκλυτο βίο.

Μια σπίθα περιμένουν οι μεν για να την πέσουν στους δε... Προσέξτε δεν μιλάμε για σενάρια ξεσηκωμού αλλοδαπών, αλλά για εμφύλια διαμάχη η οποία υποβόσκει, αλλά όλοι κάνουν ότι δεν την βλέπουν.

Μετά από 6 χρόνια μνημονίων και συνεχή μέτρα που οδηγούν σε περαιτέρω φτωχοποίηση των Ελλήνων, με το μεταναστευτικό να δοκιμάζει τα όρια των πολιτών αυτής της χώρας, η μη έλευση των γεγονότων και η παραμονή προδοτικών κυβερνήσεων έχει δημιουργήσει εύλογα ερωτηματικά για την εγκυρότητα των προφητειών και των λεγομένων των Αγίων Γερόντων της Ορθοδοξίας μας.

Δεν σας κρύβω ότι και εγώ πολλές φορές έχω πέσει στον πειρασμό να κρίνω τις προφητείες, ακόμα και τον ίδιο τον Θεό γιατί επιτρέπει να βασανίζεται το μεγαλύτερο μέρος του λαού, την ώρα μάλιστα που ένα μεγάλο μέρος απολαμβάνει αμέριμνο τον καφέ του...  Ναι και εγώ όπως και πολλοί έχω εξοργισθεί, γιατί αδυνατώ να πιστέψω ότι από το πουθενά μέσα σε 6 χρόνια μνημονίων βρέθηκα να χρωστώ 6.000 ευρώ στην εφορία - εκεί που η λέξη χρωστάω μου ήταν άγνωστη - και να αδυνατώ να καλύψω τις βασικές ανάγκες της τριμελούς οικογένειας μου και το χειρότερο να αναβάλω επ΄αόριστο την περαιτέρω επέκταση της, φοβούμενος ότι ένα νέα μέλος θα οδηγήσει στην πείνα τα υπόλοιπα.

Σήμερα απογοητευμένος για άλλη μια φορά εκεί στο γραφείο στη δουλειά μου από το πουθενά ήρθε μια κυρία και μου έδωσε ένα φυλλάδιο που εκδίδει η νεανική συντροφιά του Αγίου Δημητρίου Λουμπαδιάρη. Παρότι τελευταία αδυνατώ να διαβάσω οτιδήποτε θρησκευτικό το μάτι μου έπεσε σε ένα άρθρο με τίτλο : Η αναβολή, το ισχυρότερο όπλο του διαβόλου.

Αφορά στην γνωστή ιστορία όπου ο Εωσφόρος βράβευσε εκείνο το διαβολάκι που πρότεινε το σατανικό σχέδιο της αναβολής

«Εγώ, είπε ο μικρός διαβολάκος, θα λέω σ' όλους τους Χριστιανούς πως όλα όσα τους λέει η Εκκλησία είναι ορθά και αληθινά, αλλά δεν είναι ανάγκη από τώρα να τα παίρνουν στα σοβαρά. Τώρα μπορούν να ζούνε όπως θέλουν και στα γεράματά τους μπορούν να αποφασίσουν και για τη σωτηρία της ψυχής τους. Όλα να τα ακούνε αλλά με διάθεση αναβολής.»

Δεν θα μιλήσω για την αμιγώς θρησκευτική διάσταση της ιστορίας, που ομολογώ ότι την βιώνω στο 100% το τελευταίο διάστημα, αλλά για το κλείσιμο του άρθρου που μου έδωσε μιαν άλλη πνοή, που ήταν το αυτονόητο που χρειαζόμουν....

Ο διάβολος κερδίζει έδαφος και συνεχώς υποχωρούμε χωρίς να το αντιλαμβανόμαστε. Χωρίς αμφιβολία, ο δρόμος του αύριο μας οδηγεί στη χώρα του ποτέ. Ακόμα και το θέμα της σωτηρίας της ψυχής μας, το σοβαρότερο όλων των προβλημάτων μας, όταν εμπλακεί στα δίκτυα της αναβολής υπάρχει κίνδυνος να το χάσουμε,
Γι΄αυτό...
 Το χθες έφυγε. Συνόδευσε το με ευχαριστίες!
Το αύριο δεν ήρθε ακόμα. Περίμενε το με ελπίδα!
Το σήμερα είναι μπροστά σου! Ζήσε το σαν στιγμή της αιωνιότητας!!!

Δεν ξέρω αν ο Θεός επιτρέπει να περνάμε αυτή τη δύσκολη συγκυρία για να ξεχωρίσει η ήρα από το στάρι. Ίσως...

Δεν ξέρω αν ο Σατανάς - που είναι η κινητήριος δύναμη αυτών που μας εξουσιάζουν - έχει καταφέρει το σκοπό του, τις συνεχείς αναβολές, ώστε να τα βάζουμε με τον ίδιο τον Θεό...

Ξέρω μόνο ότι το κομμάτι του κειμένου με άγγιξε και γι΄αυτό θέλω να το μοιραστώ μαζί σας!


Από το Blogger.