#Ελλάδα #Διεθνή #Συνωμοσία #Αποκαλύψεις

#Ελλάδα #Διεθνή #Συνωμοσία #Αποκαλύψεις

19 Απριλίου 2016

Δεν ξεκινάει καλά η Ζωίτσα...

>

Γράφει ο Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός

Με την Ζωή Κωνσταντοπούλου μας συνδέουν και μας χωρίζουν πολλά...

Καταρχήν έχουμε τις ίδιες απόψεις για το δημόσιο χρέος, για τη διαφάνεια και τα ψέμματα που μας χόρτασε ο Αλέξης Τσίπρας.

Όμως μας χωρίζει η άβυσσος.


Βλέπετε η Ζωίτσα έχει μια ιδιότυπη σχέση με την αναρχικό - αντιεξουσιαστικό χώρο, τον αποκαλούμενο ακροαριστερό. Και ειλικρινά αυτό δεν θα με ενδιέφερε καθόλου, αν ο χώρος αυτός δεν είχε βάλει στο στόχο τα θρησκευτικά πιστεύω όλων μας προωθώντας την ισοπέδωση και την αθεΐα.
Ειλικρινά δεν με ενδιαφέρει που πιστεύει ο καθένας και μου είναι ΑΠΟΛΥΤΩΣ σεβαστές όλες οι θρησκείες, αφού ούτως ή άλλως ο καθένας πιστεύει ότι πιστεύει για την σωτηρία της δικής του ψυχής. Οι θρησκεία αποτελεί και εκφράζει τις εσωτερικές - ψυχικές ανάγκες του καθενός και γι΄αυτό πρέπει πάντα να είναι σεβαστές, εφόσον δεν επηρεάζουν το σύνολο...

Η Ζωίτσα όμως σήμερα έκανε ένα ακόμα μεγάλο φάουλ.

Την εναρκτήρια ομιλία της την κάνει στο Χυτήριο...

Ένα "θέατρο" από αυτά που χαρακτηρίζονται αντισυμβατικά και το μεγαλύτερο μέρος των παραστάσεων που ανεβάζει είναι ιδιαιτέρως προσβλητικά για εμάς τους Χριστιανούς Ορθοδόξους  (όπως το corpus christi  για το οποίο γινόταν επι σειρά ημερών κινητοποιήσεις χριστιανικών συλλόγων).

Οπότε Ζωή λυπάμαι αλλά ακόμα και αν σκεφτόμουν να συνέπλεα στο νέο σου ταξίδι, τώρα πλέον λέω να πάρω το άλλο πλοίο... Το δικό σου μπάζει...


Από το Blogger.