#Ελλάδα #Διεθνή #Συνωμοσία #Αποκαλύψεις

#Ελλάδα #Διεθνή #Συνωμοσία #Αποκαλύψεις

15 Απριλίου 2016

Έκτακτο ΚΥΣΕΑ τώρα στο Μαξίμου υπό τον πρωθυπουργό

>

- Το ΚΥΣΕΑ συγκάλεσε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας - Αποφασίστηκε χθες το βράδυ
- Θα συζητηθεί η κατάσταση στο Αιγαίο μετά τις τελευταίες (καθημερινές) παραβιάσεις των Τούρκων και το προσφυγικό
- Απίστευτο επεισόδιο ανοιχτά των Οινουσσών: τουρκικό πλοίο που βρισκόταν στα ελληνικά χωρικά ύδατα δεν υπάκουσε την εντολή να απομακρυνθεί και έστρεψε όπλα προς τους Έλληνες λιμενικούς!
- Άσκηση σε Οινούσες και Ειδομένη "διέταξε" ο Πάνος Καμμένος χθες
- Πήγε στο ΥΕΘΑ με στολή παραλλαγήςΜετά το μπαράζ των τουρκικών παραβιάσεων, τις τελευταίες μέρες, πάνω από τις Οινούσσες και την Παναγιά που... ανάγκασε τον Πάνο Καμμένο να βάλει τα χακί του και να "διατάξει" άσκηση σε Οινούσσες και Ειδομένη, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας συγκάλεσε εκτάκτως το πρωί της Παρασκευής (15.04.2016) το ΚΥΣΕΑ. Η απόφαση πάρθηκε το βράδυ της Πέμπτης.
Το Κυβερνητικό Συμβούλιο Εξωτερικών και Άμυνας συνεδριάζει στο Μαξίμου υπό τον πρωθυπουργό για να εξεταστεί η κατάσταση που διαμορφώνεται τις τελευταίες μέρες στο Αιγαίο, όπου εξαιτίας (εν πολλοίς) της παρουσίας του ΝΑΤΟ, οι Τούρκοι έχουν εντείνει τις παραβιάσεις, κάνοντας επίδειξη δύναμης! Θα συζητηθεί επίσης το προσφυγικό.

Αλλά δεν είναι μόνο οι παραβιάσεις των τουρκικών μαχητικών και οι αναχαιτίσεις τους από την ελληνική πολεμική αεροπορία. Οι Τούρκοι ξεπέρασαν κάθε όριο προκλητικότητας όταν την Πέμπτη έστρεψαν τα όπλα τους κατά Ελλήνων λιμενικών έξω από τις Οινούσσες!

http://www.newsit.gr/

Από το Blogger.