#Ελλάδα #Διεθνή #Συνωμοσία #Αποκαλύψεις

#Ελλάδα #Διεθνή #Συνωμοσία #Αποκαλύψεις

15 Απριλίου 2016

ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΟ: Κύπελλο χωρίς θεατές στους ημιτελικούς και μόνο με μαθητές ο τελικός

>

Το υφυπουργείο Αθλητισμού υπέγραψε την απόφαση για την επανέναρξη του Κυπέλλου Ελλάδας και την έστειλε στην ΕΠΟ. Κεκλεισμένων των θυρών θα διεξαχθούν οι ημιτελικοί ενώ ο τελικός μόνο με μαθητές.Όσον αφορά τις ημερομηνίες που θα λάβουν χώρα οι αγώνες, το ΑΕΚ-Ατρόμητος είναι πιο πιθανό να διεξαχθεί την προσεχή Τετάρτη (20/4) ενώ ο επαναληπτικός στο Περιστέρι, καθώς και το Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης», θα γίνουν μία εβδομάδα αργότερα.

Αυτό σημαίνει βέβαια πως ίσως υπάρξει αλλαγή προγράμματος στα play off.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του υφυπουργείου Αθλητισμού:

«Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Σταύρος Κοντονής υπέγραψε σήμερα την απόφαση επανέναρξης του Κυπέλλου Ελλάδας στο ποδόσφαιρο, σε συνέχεια της συμφωνίας που επιτεύχθηκε την προηγούμενη Τρίτη με τη ΦΙΦΑ, την ΟΥΕΦΑ και την ΕΠΟ.

Βάσει της απόφασης αυτής, που έπρεπε να κοινοποιηθεί ως απόψε τα μεσάνυχτα στη ΦΙΦΑ, η ΕΠΟ αποφεύγει την αποβολή της από τις διεθνείς ομοσπονδίες και παράλληλα η ΦΙΦΑ και η ΟΥΕΦΑ αναλαμβάνουν ενεργό ρόλο στην προσπάθειά αναδιάρθρωσης και εκσυγχρονισμού του ποδοσφαίρου, γεγονός που συνιστά χρόνιο αίτημα της ελληνικής κοινωνίας.

Σύμφωνα με την απόφαση του κ. Σταύρου Κοντονή, οι εναπομείναντες αγώνες του Κυπέλλου θα διεξαχθούν σε ημερομηνίες που θα αποφασίσει η ΕΠΟ. Ωστόσο, οι ημιτελικοί θα διεξαχθούν κεκλεισμένων των θυρών και ο τελικός με την παρουσία μαθητών χωρίς την έκδοση εισιτηρίων».

http://www.filathlos.gr/

Από το Blogger.