#Ελλάδα #Διεθνή #Συνωμοσία #Αποκαλύψεις

#Ελλάδα #Διεθνή #Συνωμοσία #Αποκαλύψεις

12 Απριλίου 2016

Νέες ψευδείς φημολογίες για άνοιγμα των συνόρων

>

Έντονη φημολογία ότι θα ανοίξουν τα σύνορα Ελλάδας – ΠΓΔΜ σήμερα το πρωί αναπτύχθηκε χθες αργά το βράδυ στον καταυλισμό της Ειδομένης με αποτέλεσμα να επικρατήσει και πάλι αναταραχή ανάμεσα στους πρόσφυγες που βρίσκονται, πλέον, διχασμένοι ως προς τις κινήσεις τους.


Η ψευδής φημολογία που αναπτύχθηκε μέσω ενός φυλλαδίου προκάλεσε την κινητοποίηση των αστυνομικών δυνάμεων που περιμένουν να αναπτυχθεί κινητικότητα προς τον φράκτη στις 11 το πρωί.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που φτάνουν στις Αρχές, οι ψευδείς πληροφορίες διακινούνται στην Ειδομένη από ομάδες «αλληλέγγυων». Η ΕΛ.ΑΣ πάντως κάνει, από χθες, εκτεταμένες έρευνες γύρω από την περιοχή της Ειδομένης ερευνώντας αυτοκίνητα και εισερχόμενους στον καταυλισμό.

Έρευνες γίνονται από χθες το πρωί καθώς αστυνομικοί σε μικρές ομάδες καταγράφουν κάθε αλλοδαπό που κινείται στην περιοχή και ερευνούν αν εκκρεμούν σε βάρος τους διωκτικά έγραφα και καταδικαστικές αποφάσεις.

Επίσης οι αστυνομικοί ρωτάνε τους αλλοδαπούς από ποιο σημείο μπήκαν στη χώρα και ποιος ο ρόλος τους στην περιοχή, αν χρησιμοποιούν και ποια οχήματα αλλά και πόσο διάστημα θα παραμείνουν στην Ειδομένη.

Μάλιστα, μία ομάδα αστυνομικών σταματούσε από το πρωί όποιο όχημα περνούσε από τα Σκόπια στην ελληνική επικράτεια καθώς χθες όπως αποδείχθηκε ομάδα αλλοδαπών επιτήδειων «εθελοντών» που διαμένουν στην Γευγελή τη νύχτα και το πρωί περνούν στην περιοχή της Ειδομένης ήταν η ομάδα των ατόμων που προέτρεψαν τους μετανάστες για τη μεγάλη φυγή στα Σκόπια.

Συμφώνα με πληροφορίες αυτήν τη στιγμή στην περιοχή δραστηριοποιούνται περίπου 35 ΜΚΟ από τις οποίες οι 16 βρίσκονται στον καταυλισμό της Ειδομένης.http://www.cnn.gr


Από το Blogger.