#Ελλάδα #Διεθνή #Συνωμοσία #Αποκαλύψεις

#Ελλάδα #Διεθνή #Συνωμοσία #Αποκαλύψεις

10 Απριλίου 2016

Συνελήφθη και οδηγήθηκε στο αυτόφωρο ο Αχιλλέας Μπέος

>

Συνελήφθη και οδηγήθηκε στο αυτόφωρο στις 4 περίπου το απόγευμα της Κυριακής ο, εν αργία, δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος, μετά από μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση που υπέβαλλε εναντίον του ο δημοσιογράφος Γιώργος Καρεκλίδης, μετά τα όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου την Παρασκευή.
Ο κ. Μπέος εντοπίστηκε, μετά από πληροφορίες, σε γνωστό τσιπουράδικο στην Αγριά που αποτελεί το στέκι του και ενημερώθηκε από τους αστυνομικούς ότι εκκρεμεί εις βάρος του μήνυση και πρέπει να συλληφθεί. Με διακριτικό τρόπο ο κ. Μπέος οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα Βόλου όπου και έλαβε γνώση της μήνυσης (στην οποία αναφορά χθες έκαναν όλα τα έντυπα και ηλεκτρονικά Μέσα) και απολογήθηκε για τα όσα του καταλογίζει ο κ. Καρεκλίδης. Στη συνέχεια μετά από εντολή του Εισαγγελέα υπηρεσίας αφέθηκε ελεύθερος και αναμένεται να οριστεί ρητή δικάσιμος για τη μήνυση.

Να σημειωθεί ότι ο κ. Καρεκλίδης με αφορμή την εξυβριστική και συκοφαντική δήλωση του κ. Μπέου που δημοσιεύτηκε στα κυριακάτικα φύλλα των τοπικών εφημερίδων, υπέβαλλε εκ νέου μήνυση για εξύβριση και συκοφαντική δυσφήμηση το πρωί της Κυριακής στο αστυνομικό Τμήμα Βόλου με αποτέλεσμα να δοθεί νέα εντολή του Εισαγγελέα υπηρεσίας να συλληφθεί ο, εν αργία, δήμαρχος Βόλου.

Στο διάστημα από την στιγμή της πρώτης μήνυσης που υποβλήθηκε την Παρασκευή στις 2.μ.μ., ο κ. Μπέος εθεάθη από πολίτες, λίγη ώρα αργότερα σε ταβέρνα-εστιατόριο του Αναύρου. Το βράδυ της Παρασκευής στην Πορταριά. Το πρωί του Σαββάτου στο Δημαρχείο Βόλου, απ΄όπου εστάλη προφανώς και η νέα υβριστική του δήλωση. Περίπου στις 12μ. την Κυριακή έδωσε το παρών σε συγκέντρωση λιγοστών κατοίκων και δημοτικών συμβούλων, στην αίθουσα εκδηλώσεων του ναού της Αγίας Παρασκευής στην ομώνυμη συνοικία του Βόλου, ενώ το μεσημέρι πολίτες τoν εντόπισαν στο τσιπουράδικο όπου και τελικά συνελήφθη. Οι πληροφορίες που έρχονταν σε γνώση του μηνυτή, μεταφέρονταν αμέσως στην αστυνομία η οποία αδυνατούσε να τον εντοπίσει από το μεσημέρι της Παρασκευής μέχρι και το μεσημέρι της Κυριακής.

Μετά την απολογία του ο Αχιλλέας Μπέος απέστειλε στα Μέσα Ενημέρωσης νέα υβριστική ανακοίνωση κατά του Γ.Καρεκλίδη στην οποία αναφέρονται τα εξής:

Σήμερα το μεσημέρι, ενώ συνέτρωγα με την οικογένεια και φιλικά μου πρόσωπα, ενημερώθηκα ότι μετά από νέα μήνυση εναντίον μου που υπέβαλε το δημοσιογραφικό σκουπίδι, Γιώργος Καρεκλίδης, ο εισαγγελέας υπηρεσίας κίνησε εναντίον μου την αυτόφωρη διαδικασία και παρουσιάστηκα αυτοβούλως, ως νομοταγής πολίτης. Θα πρέπει όλοι να καταλάβουν ότι ο αγώνας μου να δώσω ένα τέλος στη διαπλοκή σε αυτή την πόλη μόλις άρχισε και δεν θα σταματήσει, παρά τα όποια εμπόδια, με αυτόφωρα, προσχηματικές μηνύσεις για δήθεν εξύβριση και άλλα τέτοια, πριν φθάσει στο τέλος του. Και ήδη το απόστημα έχει σπάσει. Επαναλαμβάνω και πάλι,: Εγώ δεν φοβούμαι να δώσω εξηγήσεις για την εξύβριση, o Καρεκλίδης τι απολογείται στην κοινωνία για τις οικονομικές του δοσοληψίες με τους εργολάβους δημοσίων έργων και πολιτικούς; Ρητορική, μάλλον η ερώτηση, γιατί η μέχρι τώρα συμπεριφορά του και η αιδήμων σιγή που τηρεί λένε πολλά από μόνες τους. Τα υπόλοιπα θα τα κρίνει η Δικαιοσύνη Και ας συνειδητοποιήσουν ότι οι υποθέσεις αυτές δεν πρόκειται να τελεσιδικήσουν στις δικαστικές αίθουσες του Βόλου, αλλά θα κριθούν και σε ανώτερο βαθμό, πάντα από αδέκαστους και αξιοπρεπείς δικαστές.http://magnesianews.gr

Από το Blogger.