#Ελλάδα #Διεθνή #Συνωμοσία #Αποκαλύψεις

#Ελλάδα #Διεθνή #Συνωμοσία #Αποκαλύψεις

11 Απριλίου 2016

Ο Ελληνοκύπριος πρόεδρος της ΚΟΠ φόρεσε φανέλα με τα χρώματα της Τουρκίας... άλλος ένας προδότης...

>

Σε συνέδριο της UEFA που διεξήχθει στην Κωνσταντινούπολη έδωσε το παρών του ο πρόεδρος της ΚΟΠ Κωστάκης Κουτσοκούμνης. Στο πλαίσιο του συνέδριου, οι εκπροσώποι όλων των Ευρωπαϊκών Ομοσπονδιών Ποδοσφαίρου αγωνίστηκαν σε "φιλικό" παιχνίδι ποδοσφαίρου φορώντας ΦΑΝΕΛΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ!!! με την ημισέλινο στο στήθος, ανάμεσά του και ο Κουτσοκούμνης.

Αφού ο ανθέλληνας πρόεδρος της ΚΟΠ δεν το έχει αντιληφθεί, θα τον πληροφορήσουμε εμείς: Η Κύπρος,  την οποία δήθεν εκπροσωπείς στο συνέδριο "κύριε" Κουτσοκούμνη έχει το 37% των εδαφών της κατεχόμενα από την Τουρκία η οποία το 1974 εισέβαλε παράνομα στην Κύπρο, βίασε, λεηλάτησε, σκότωσε και ρήμαξε.Ο Κουτσοκούμνης είναι Εθνικά επικίνδυνος για την Κύπρο και με τις ενέργειές του προσβάλλει τους νεκρούς και τους αγνοούμενους της βάρβαρης τουρκικής εισβολής.

Ο Κουτσοκούμνης με την εμφάνισή του με το σήμα της κατοχής στην φανέλα έχει δικαίως προκαλέσει θυμό και την οργή κάθε Έλληνα της Κύπρου. Οφείλει άμεσα να υποβάλει την παραίτησή του από την προεδρία της ΚΟΠ και αν αισθάνεται τούρκος, να πάει να ζήσει στην Τουρκία. Στην Ελληνική Κύπρο Κουτσοκούμνη είσαι ανεπιθύμητος.

ΠΗΓΗ

Από το Blogger.