#Ελλάδα #Διεθνή #Συνωμοσία #Αποκαλύψεις

#Ελλάδα #Διεθνή #Συνωμοσία #Αποκαλύψεις

22 Απριλίου 2016

Επιστρέφονται πινακίδες - διπλώματα ενόψει Πάσχα

>

Επιστρέφονται από σήμερα οι άδειες οδήγησης, οι πινακίδες και οι άδειες κυκλοφορίας των αυτοκινήτων, μοτοσικλετών και μοτοποδηλάτων, που έχουν αφαιρεθεί ή κατατεθεί στις Αστυνομικές Αρχές μέχρι και τις 20 Απριλίου, έπειτα από απόφαση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Χρήστου Παπουτσή και προκειμένου να διευκολυνθούν οι πολίτες στις μετακινήσεις τους κατά την περίοδο των εορτών του Πάσχα.

Παράλληλα, δεν εκτελούνται οι εκκρεμείς διοικητικές αποφάσεις επιδοθείσες ή μη, που εκδόθηκαν κατ' εφαρμογή του άρθρου 103 του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας για παραβάσεις που βεβαιώθηκαν μέχρι και τις 20 Απριλίου.

Ειδικότερα, δεν επιστρέφονται στοιχεία οδήγησης και κυκλοφορίας οχημάτων για οδήγηση υπό την επήρεια μέθης, οδήγηση με ταχύτητα πέραν της επιτρεπόμενης, παραβίαση της ένδειξης ερυθρού σηματοδότη, κυκλοφορία ανασφάλιστων οχημάτων και μη καταβολή διοδίου τέλους.

Η εκτέλεση αποφάσεων, που έχουν εκδοθεί από δικαστικές ή άλλες αρχές δεν επηρεάζεται, εξακολουθούν να ισχύουν, καθώς επίσης και η προηγούμενη καταβολή του διοικητικού προστίμου που έχει επιβληθεί, πριν την επιστροφή των αφαιρεθέντων από τις Αστυνομικές Αρχές στοιχείων.
Από το Blogger.