#Ελλάδα #Διεθνή #Συνωμοσία #Αποκαλύψεις

#Ελλάδα #Διεθνή #Συνωμοσία #Αποκαλύψεις

30 Απριλίου 2016

Μόλις είδα το βίντεο με το επεισόδιο στις Οινούσσες παραδέχτηκα τον Έλληνα Καπετάνιο της Κανονιοφόρου

>

Γράφει ο Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός

Από μικρό παιδί στην προκυμαία της Μυτιλήνης χάζευα τις κανονιοφόρους που σχεδόν μέρα παρά δεύτερη μέρα μεταστάθμευαν μπροστά από το κεντρικό λιμεναρχείο της Μυτιλήνης στο μέσα λιμάνι της πόλης.


Από μικρός άκουγα της ιστορίες των τολμηρών αλλά συνάμα και συνετών ναυτικών μας, τα πληρώματα των οποίων ουκ ολίγες φορές είχαν να παλέψουν με τη λυσσασμένη θάλασσα του Βορείου Αιγαίου και τη λύσσα των Τουρκαλάδων.

Σήμερα όπως σας μετέδωσα από νωρίς το μεσημέρι είχαμε το γνωστό σε όλους πλέον επεισόδιο, θέλω όμως να κάνω δύο τρεις διευκρινήσεις για να καταλάβετε το μεγαλείο των ελληνικών πληρωμάτων.
Η Ελληνική Κανονιοφόρος Κραταιός, που εκτελούσε υπηρεσία αρκετά μίλια νοτιότερα, μόλις ειδοποιήθηκε από το θάλαμο επιχειρήσεων του Πολεμικού Ναυτικού, για το επεισόδιο με τι ελληνικό ψαράδικο και την τουρκική ακταιωρό, αλλά και την μη απόδοση των μέτρων της ελληνικής ακταιωρού που είχε πρώτη σπεύσει στο σημείο,  αμέσως άλλαξε ρότα και σε λίγα λεπτά βρέθηκε στην πρύμνη της τουρκικής ακταιωρού.

Όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο δεν διακρίνεται ΟΥΤΕ ένας ναύτης της κανονιοφόρους δεν βρίσκεται εκτός θέσης ή να χαζεύει στα καταστρώματα. Αυτή είναι καταρχήν σαφή ένδειξη του επαγγελματισμού, αλλά συνάμα και της σπουδαιότητας του προβλήματος.

Όπως μπορείτε επίσης να διακρίνεται από τα βίντεο που ακολουθούν έχουν αφαιρεθεί οι καλύπτρες από τις μπούκες των κανονιών, όπερ σημαίνει ότι τα κανόνια είναι έτοιμα προς χρήση.

Κακά τα ψέμματα οι δύο ώρες που κράτησε το επεισόδιο μεταξύ της Κ/Φ Κραταιός και της τουρκικής ακταιωρού αποτελούν δύο ώρες ζωής και θανάτου και με ανυπολόγιστες ζημίες σε περίπτωση εκτροπής του επεισοδίου. Θέλει τρομερά νεύρα και κότσια να συγκρατηθείς και να μην στείλεις τα μεμέτια από εκεί που ήρθαν... είτε εμβολίζοντας τα είτε διαλύοντας τα...

Δείτε τα βίντεο:


Από το Blogger.