#Ελλάδα #Διεθνή #Συνωμοσία #Αποκαλύψεις

#Ελλάδα #Διεθνή #Συνωμοσία #Αποκαλύψεις

28 Απριλίου 2016

Οι Αθηναίοι δεν τίμησαν με την παρουσία τους την παράδοση της Ολυμπιακής Φλόγας. Άδειο το Καλλιμάρμαρο

>


Γράφει ο Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός 


Για την τελετή παράδοσης της Ολυμπιακής Φλόγας ούτε έγραψα τίποτα, ούτε και θέλησα να πάω καθαρά για ιδεολογικούς λόγους και χαίρομαι που τελικά οι λίγοι που πήγαν δεν ήταν Έλληνας αλλά διερχόμενοι τουρίστες που τα ταξιδιωτικά πρακτορεία τους πήγαν σε μια τελετή με ελεύθερη είσοδο...


Το Καλλιμάρμαρο Παναθηναϊκό Στάδιο ήταν άδειο και απ΄ότι με πληροφόρησε φίλος εργαζόμενος η αγωνία των διοργανωτών την τελευταία μια ώρα ήταν τόσο έκδηλη που τους έδιναν συνεχώς εντολές να συμπήξουν τους θεατές εκατέρωθεν του χώρου του τελετουργικού και έναντι αυτού.

Δεν γνωρίζω αν εν τέλει παρακάλεσαν και μερικούς ξεναγούς γιατί απ΄ότι μου μεταφέρουν από το πουθενά έφθασαν λίγο πριν την έναρξη περίπου 9-10 λεωφορεία με τουρίστες που κυριολεκτικά έσωσαν την "παράσταση".
Η ΕΡΤ απ΄ότι είδα σήμερα στο webtv έκανε απέλπιδες προσπάθειες να μην μεταδώσει εικόνες από τις κενές θέσεις (τελικά δεν τα κατάφερε) αποφεύγοντας  συστηματικά τα πανοραμικά πλάνα.

Κλείνοντας να πω ότι αρνούμαι τη συμμετοχή σε τέτοιες εκδηλώσεις πρώτων γιατί όπως αποδείχθηκε χρησιμοποιούνται κατά το δοκούν για να περνούν οι εκάστοτε κυβερνώντες τα πολιτικά τους μηνύματα (πχ λαμπαδηδρόμος μετανάστης ή ο άσχετος Ρουβάς που τον προωθεί το σύστημα με 1000 κλπ) και δεύτερον και σημαντικότερον γιατί οι Ολυμπιακοί Αγώνες είναι ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ και γι΄αυτό θα έπρεπε ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

Οπότε εφόσον έχουν καταντήσει μια καθαρά Ελληνική διοργάνωση διαφήμιση της Κόκα Κόλα και της Χιουντάι, εγώ αρνούμαι να τους παρακολουθήσω...

Από το Blogger.