#Ελλάδα #Διεθνή #Συνωμοσία #Αποκαλύψεις

#Ελλάδα #Διεθνή #Συνωμοσία #Αποκαλύψεις

14 Απριλίου 2016

Έφαγαν λαγοκέφαλους και κατέληξαν στην Εντατική

>

Σε κρίσιμη κατάσταση στην εντατική μονάδα του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας 65χρονη τουρίστρια και ο 21χρονος γιος της - Έφαγαν λαγοκέφαλους και κατέληξαν στην Εντατική - Κρίσιμα μάνα και γιος...


Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση και διασωληνωμένη, νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Παρακολούθησης του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας 65χρονη τουρίστρια από τη Ρωσία, η οποία υπέστη τροφική δηλητηρίαση ύστερα από κατανάλωση ψαριών λαγοκέφαλων τα οποία ψάρεψε ο γιος της ηλικίας 21 χρόνων.

 Στη ΜΕΠ του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας νοσηλεύεται επίσης διασωληνωμένος και ο 21χρονος σε κρίσιμη όμως κατάσταση.

 Σύμφωνα με την Αστυνομία γύρω στις έξι χθες το απόγευμα μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου στο Παραλίμνι με ασθενοφόρο ιδιωτικής κλινικής, 21χρονος από τη Ρωσία σε κωματώδη κατάσταση με την μητέρα του ηλικίας 65 χρόνων η οποία είχε υποστεί ανακοπή καρδιάς.

 Στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών οι επί καθήκοντι ιατροί έκαναν προσπάθειες ανάνηψης της 65χρονης η οποία αφού επανήλθε διασωληνώθηκε, όπως και ο γιός της. Από εξετάσεις που έγιναν από την Αστυνομία φαίνεται ότι η κατάσταση στην οποία περιήλθαν τα δύο άτομα οφειλόταν σε τροφική δηλητηρίαση και λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης τους διακομίσθηκαν με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου εισήχθηκαν στην Μονάδα Εντατικής Παρακολούθησης.

 Η 65χρονη νοσηλεύεται διασωληνωμένη σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση ενώ η κατάσταση της υγείας του γιου της είναι κρίσιμη αλλά όχι στο βαθμό της μητέρας του.

Από εξετάσεις που έγιναν από μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Παραλιμνίου, φαίνεται ότι η δηλητηρίαση των δύο Ρώσων τουριστών προήλθε από κατανάλωση λαγοκέφαλων ψαριών.

Από μαρτυρία φιλικού τους προσώπου, ο 21χρονος είχε ψαρέψει τους λαγοκέφαλους χθες το πρωί. Ωστόσο μετά την κατανάλωση των ψαριών και αφού ένοιωσαν αδιαθεσία, ο 21χρονος τηλεφώνησε στον αδελφό του στη Ρωσία και του ανέφερε ότι υποψιαζόταν πως ο ίδιος και η μητέρα τους δηλητηριάστηκαν από τη κατανάλωση του λαγοκέφαλου.

 Με τη σειρά του ο αδελφός του 21χρονου ειδοποίησε οικογενειακή τους φίλη από τη Ληθουανία, μόνιμη κάτοικο Κύπρου, η οποία και ειδοποίησε το ασθενοφόρο ιδιωτικής κλινικής στο Παραλίμνι.

Μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Παραλιμνίου μετέβησαν στην οικία όπου διαμένουν οι δύο Ρώσοι τουρίστες, όπου στην παρουσία της Ληθουανής διενήργησαν εξετάσεις και εντόπισαν στο ψυγείο τρία κεφάλια λαγοκέφαλου, κρέας με σηκώτι λαγοκέφαλου και αυγά και ψημένο κρέας λαγοκέφαλου.

 Τα ανευρεθέντα παραλήφθηκαν για να αποσταλούν για τοξικολογικές  εξετάσεις.

 Σημειώνεται ότι δεν υπάρχει αντίδοτο στο δηλητήριο του λαγοκέφαλου.

http://www.newsfromcyprus.net/

Από το Blogger.