#Ελλάδα #Διεθνή #Συνωμοσία #Αποκαλύψεις

#Ελλάδα #Διεθνή #Συνωμοσία #Αποκαλύψεις

12 Απριλίου 2016

Αποκαλυπτικό δημοσίευμα: Πέρασαν ως πρόσφυγες στην Ελλάδα τζιχαντιστές που συμμετείχαν σε πολύνεκρες τρομοκρατικές επιθέσεις

>

Μετά τις αποκαλύψεις πως ο “εγκέφαλος” των τρομοκρατικών επιθέσεων στο Παρίσι, Αμπντελχαμίντ Αμπαούντ, ζούσε στο Παγκράτι, και ο Οσάμα Κραγιέμ, ο οποίος συμμετείχε στο “χτύπημα” στις Βρυξέλλες, είχε περάσει από τη Λέρο, το Fox News δίνει συνέχεια...

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ακόμα δύο τζιχαντιστές, οι οποίοι σχετίζονται με πολύνεκρες τρομοκρατικές επιθέσεις, έχουν περάσει από την Ελλάδα.

Ο λόγος για τον Μουχάμαντ Γκανί Ουσμάν, μέλος της τρομοκρατικής οργάνωσης του Πακιστάν, Λασκάρ ε Τάιμπα, ο οποίος μετείχε στις επιθέσεις στα δύο ξενοδοχεία της Βομβάης, που κόστισε τη ζωή σε 164 ανθρώπους.

Ο Ουσμάν μαζί με τον -αλγερινής καταγωγής- Αντέλ Χαντάντι, συνελήφθησαν τον Δεκέμβριο στο Σαλτζμπουργκ, όπως ανέφεραν Αυστριακοί εισαγγελείς στην Telegraph, αλλά οι αρχές αποκάλυψαν το όνομα του Ουσμάν, μόλις το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Όπως αναφέρει το Fox News, οι Ουσμάν και Χαντάντι έφτασαν με την ίδια βάρκα ως πρόσφυγες στην Ελλάδα και -σύμφωνα με ερευνητές- είναι ένοχοι για τις επιθέσεις στο Παρίσι στις 13 Νοεμβρίου 2015.

Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ, πηγές αναφέρουν πως οι δύο άνδρες είναι ύποπτοι για τη σύσταση της ομάδας που οργανώνει τα τρομοκρατικά χτυπήματα για λογαριασμό των τζιχαντιστών. Οι ίδιες πηγές τονίζουν πως “δεκάδες” τζιχαντιστές, οι οποίοι δεν έχουν ταυτοποιηθεί, έχουν περάσει στην Ευρώπη ως πρόσφυγες.

ΠΗΓΗ: FOX NEWS
www.newsit.gr

Από το Blogger.