#Ελλάδα #Διεθνή #Συνωμοσία #Αποκαλύψεις

#Ελλάδα #Διεθνή #Συνωμοσία #Αποκαλύψεις

28 Απριλίου 2016

Σουρωτήρι εθνικός εναέριος και θαλάσσιος χώρος - Μας έκαναν κ@λοτρυπίδα οι Τούρκοι - Οι δικοί μας την ίδια ώρα έκαναν συσκέψεις...

>

Βόλτες πάνω από τις νησίδες Ανθρωποφάγοι και Μακρονήσι έκαναν τη Μ.Πέμπτη 4 τουρκικά F16. Νωρίτερα τουρκικές ακταιωροί παρενόχλησαν αλιευτικό και κανονιοφόρο του Πολεμικού Ναυτικού.


Οι νέες υπερπτήσεις  4 τουρκικών F-16  έγιναν πάνω από τις νησίδες Ανθρωποφάγοι και Μακρονήσι στις 12:40. Προηγήθηκε εμπλοκή τους με ελληνικά πολεμικά. Ενα 24ωρο νωρίτερα τουρκικά μαχητικά έκαναν υπερπτήση πάνω από τη Ρω ενώ στο νησάκι βρισκόταν ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ προκειμένου να ευχηθεί για το Πάσχα στους στρατιώτες στα φυλάκια.
Προκλήσεις και στη θάλασσα

Το μεσημέρι της Μεγάλης Πέμπτης σκάφη της τουρκικής ακτοφυλακής παρενόχλησαν αλιευτικό της χώρας μας στις Οινούσσες, εντός ελληνικών υδάτων.


Οπως μετέδωσε το militaire.gr, στην περιοχή έσπευσε πλωτό του Λιμενικού Σώματος, το οποίο και ζήτησε από το αλιευτικό μας να απομακρυνθεί.

Στη συνέχεια, τα σκάφη της τουρκικής ακτοφυλακής, έπειτα από την απομάκρυνση του αλιευτικού, παρενόχλησαν την κανονιοφόρο του Πολεμικού Ναυτικού Κ/Φ ΑΗΤΤΗΤΟ.

Λίγη ώρα αργότερα, στα περιστατικά προκλητικότητας των γειτόνων ήρθε να προστεθεί, σύμφωνα με την ιστοσελίδα, και υπέρπτηση των Τούρκων πάνω από το νησί.

www.thetoc.gr

Από το Blogger.