#Ελλάδα #Διεθνή #Συνωμοσία #Αποκαλύψεις

#Ελλάδα #Διεθνή #Συνωμοσία #Αποκαλύψεις

11 Απριλίου 2016

Μόνο όποιος είναι ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΣ για ΘΥΣΙΑ, γράφει καινούργια ιστορία.... Κάθε αληθινή ΘΥΣΙΑ είναι μια ΑΛΗΘΙΝΗ καινούργια ιστορία. Μια νέα ευτυχία.

>

Σήμερα, εν όψη σημαντικών εξελίξεων και καταστάσεων που έρχονται ως συνέχεια μιας αδιάκοπης επίθεσης που βιώνουμε απέναντι στον ΑΝΘΡΩΠΟ γενικότερα και στον Ελληνικό λαό ειδικότερα,
Θέλω να πω δυο πράγματα.Στην μέχρι σήμερα ζωή μου και πορεία μου, γνώρισα ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΥΣ και ¨σημαντικούς¨ ανθρώπους και ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, τόσο από την Ελλάδα όσο και από εξωτερικό.

Ενας όμως από τους ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ που είχα την τύχη και την ευλογία να γνωρίσω προσωπικά και με ατελείωτες ώρες συζήτησης και που έκτοτε έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην μετέπειτα πορεία μου, ήταν ο Πατέρας Τιμόθεος Κιλίφης.

Εκτός από Πατέρας ήταν και ΔΑΣΚΑΛΟΣ και ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ και πάνω από όλα ΑΝΘΡΩΠΟΣ. Σήμερα δυστυχώς σε αυτή την καμπή της ιστορίας για την πατρίδα μας και τους ανθρώπους της, αυτός ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ δεν βρίσκεται πια μαζί μας εδώ και 2 χρόνια. Όμως τα βιβλία του θα μας συνοδεύουν και θα μας συμβουλεύουν ΠΑΝΤΑ. Εκείνος ¨έφυγε¨, η φωνή του όμως είναι ΠΑΝΤΑ ΕΔΩ και μαζί μας.
Σας μεταφέρω λοιπόν ένα απόσπασμα από τα γραφόμενά του.

¨Θέλεις, όμως άνθρωπε, αληθινή πρόοδο?
Τότε, κάνε την εξής αρχή.
Μάθε, κυρίως, να διαβάζεις το κλειστό βιβλίο της ζωής σου. Μάθε, ότι αποτελεί μεγάλη σοφία και υψηλή παιδεία, να ξέρεις, πως το ΠΑΡΕΛΘΟΝ είναι ΞΩΦΛΗΜΕΝΟ, το ΠΑΡΟΝ εξοφλείται, και το ΜΕΛΛΟΝ χρεώνεται..
Γι΄αυτό εκμεταλλεύσου το παρόν ... για να έχεις καλό μέλλον..
Μάθε ακόμα, ότι οι μέρες και οι νύχτες, που δεν έχουν μέσα τους όνειρα και ιδανικά ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΕΝΕΣ...
Κι όταν τα όνειρα είναι σωστά και αληθινά και θέλουν να σου τα γκρεμίσουν, τότε κάνε ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ για να τα κρατήσεις...
Αυτή είναι η πιο αληθινή πρόοδος. ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ, ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ στο γκρέμισμα των ΟΝΕΙΡΩΝ, των υψηλών ΙΔΑΝΙΚΩΝ, των μεγάλων ΟΡΑΜΑΤΩΝ...
****
Ναι η αληθινή πρόοδος, το αληθινό καινούργιο, δεν συνίσταται μόνο σε πιθανές καινούργιες ¨αποκαλύψεις¨ .... και σε υψηλές, τεχνολογικές δυνατότητες και εξελίξεις, αλλά ΥΠΟΤΑΓΗ αυτών σε υψηλά οράματα και μεγάλα ιδανικά. Που κάνουν τον άνθρωπο, αληθινό άνθρωπο και του χαρίζουν αληθινή εξέλιξη προς άπειρη χαρά και ευτυχία, που είναι το άπειρο όνειρό του... Το άπειρο μέλλον του. Αυτό είναι όντως αληθινά καινούργιο. Το αιώνιο. Η αιώνια ευτυχία. ..
Η Χριστίνα Ωνάση είχε πεί: Ο πλούτος και η δόξα έτρεξαν μπροστά μου σαν ποτάμι, ευτυχία ούτε δράμι....
Ναι η ευτυχία είναι το πιο καινούργιο γεγονός. ΑΛΛΑ, ΕΔΩ ΠΡΟΣΟΧΗ! Ας μη το περιμένουμε μόνο από τους ΑΛΛΟΥΣ ... το καινούργιο.
Ας το ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ πρώτα από τον εαυτό μας... Ας αρχίσουμε πρώτοι εμείς να ΟΡΑΜΑΤΙΖΟΜΑΣΤΕ και να ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ.
Η πρόοδος αρχίζει από ΜΕΣΑ μας... ............. ....
Το καινούργιο, πρέπει να είμαστε ΕΜΕΙΣ.
Ναι, ΕΜΕΙΣ! Εγώ και Σεις...
Αρκεί να μην λυπηθούμε ΘΥΣΙΕΣ...
Μόνο όποιος είναι ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΣ για ΘΥΣΙΑ, γράφει καινούργια ιστορία.... 
Κάθε αληθινή ΘΥΣΙΑ είναι μια ΑΛΗΘΙΝΗ καινούργια ιστορία. Μια νέα ευτυχία.¨¨

Υστ. Και αν ζούσε σήμερα αυτός το υπέροχος ΑΝΘΡΩΠΟΣ τα ίδια πάλι θα έλεγε.
Φίλοι μου καλοί. Να έχετε ένα καλό βράδυ.
Σπ. Καμπιώτης.

https://www.facebook.com

Από το Blogger.