#Ελλάδα #Διεθνή #Συνωμοσία #Αποκαλύψεις

#Ελλάδα #Διεθνή #Συνωμοσία #Αποκαλύψεις

19 Απριλίου 2016

Είδηση ΣΕΙΣΜΟΣ για την Ελβετία που όλοι κρύβουν!

>

"Οχυρώνεται" η Ελβετία με σκοπό να αντιμετωπίσει τις μεταναστευτικές ροές.


Οι ελβετικές αρχές, αναμένουν ραγδαία αύξηση των ροών προς τα σύνορα τους και γι' αυτό ανακοίνωσαν ότι θα προστατεύσουν "τους εαυτούς τους".


«Αναμένουμε μεγάλη εισροή προσφύγων το καλοκαίρι. Αν η Αυστρία κλείσει τα σύνορά της, η Ελβετία θα είναι το μόνο πέρασμα για τη βόρεια Ευρώπη. Αρχικά, πρέπει να προστατεύσουμε τους εαυτούς μας», είπε χαρακτηριστικά ο Νόρμαν Γκόμπι (Norman Gobbi), επικεφαλής των αρχών ασφαλείας στο καντόνι Τιτσίνο (Ticino).

Η Ελβετία παρακολουθεί με ιδιαίτερη ανησυχία τις εξελίξεις και όπως αναφέρουν τα τοπικά δημοσιεύματα αναμένεται να ενεργοποιηθεί ο στρατός. Μάλιστα, υπάρχουν πληροφορίες ότι τα ελβετικά τανκς, θα παραταθούν στα σύνορα, για να ελέγχουν τις ροές.

Σκοπός των αρχών, είναι η απαγόρευση της εισόδου σε λαθρομετανάστες.

«Οι πρόσφυγες βρίσκονται ήδη έξω από τα σύνορα. Πρέπει να προετοιμαστούμε για μια πιθανή επίθεση των μεταναστών» σχολιάζει η  αναφέρει η ελβετική εφημερίδα Blick, η οποία κρούει τον κώδωνα του κινδύνου...

Όπως φαίνεται τα ΜΜΕ και οι πολίτες της Ελβετίας, επιθυμούν την λαμεση αντίδραση του κράτους και εγκρίνουν την παρουσία των τανκς στα σύνορα, καθώς θεωρείται η πιο αποτελεσματική λύση.

http://www.ksipnistere.com

Από το Blogger.