#Ελλάδα #Διεθνή #Συνωμοσία #Αποκαλύψεις

#Ελλάδα #Διεθνή #Συνωμοσία #Αποκαλύψεις

06 Απριλίου 2016

Ρε εσείς είμαστε πολύ υποκριτές ή πολύ στον κόσμο μας

>

Γράφει ο Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός 


Μ΄αρέσει που  να σας βλέπω "αποσβολωμένους" να παρακολουθείτε το καραστημένο βίντεο του skai με τον άπλυτο ισλαμοπίθηκο που "απειλούσε" να πετάξει το παιδί του.


Ρε εσείς πραγματικά ώρες ώρες νομίζω ότι είμαστε ο πιο ηλίθιος λαός του πλανήτη...

Καταρχήν αυτό το κωλόπαιδο θα τολμούσε να το κάνει αυτό αν το παιδί ήταν αγόρι; Η΄ μήπως δεν έχετε καταλάβει ακόμα ότι το παιδί είναι κοριτσάκι, άρα άχρηστο και βάρος για τον πίθηκο;

Έχετε καταλάβει ότι ο ισλαμοπίθηκος περίμενε πότε θα βγει live για να κάνει τη μαλακία του;

Καθίστε και φάτε ΟΣΟ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ θέλετε. Προσωπικά αυτή την ατραπό δεν θα την ακολουθήσω.
Ανοίξτε τα μάτια και δείτε τι γίνεται στην κοινωνία...

Δείτε τα τοπικά μπλογκς στις περιοχές που έχουμε φορτωθεί με μετανάστες. Ληστείες, ντου σε αποθήκες, κυριολεκτικά σαν ακρίδες πέφτουν στις καλλιέργειες των Ελλήνων ΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΣ τα πάντα στο πέρασμα τους.

ΥΓ Σαν σήμερα ξεκίνησε η μεγάλη μάχη της μικρής Ελλάδας εναντίον της πολεμικής μηχανής της Γερμανίας. Σαν σήμερα 75 χρόνια πριν οι πρόγονοι μας έδωσαν την μεγαλύτερη μάχη της ζωής τους, εκεί στη γραμμή Μεταξά, του Έλληνα δικτάτορα που προνόησε και δημιούργησε μέσα σε λίγες ημέρες τη γραμμή των οχυρών Νυμφαία, Εχίνος, Λίσε, Ιστίμπεη, Περιθώρι, Ρούπελ, Πυραμιδοειδές, Παλουριώνες. Τη γραμμή των οχυρών, που σκάφτηκε κυριολεκτικά με τα χέρια και που εκεί γράφθηκε η ενδοξότερη σελίδα στη σύγχρονη ιστορία μας. Εκεί που οι Έλληνες μαχητές παραδόθηκαν ΜΟΝΟ αφού παραδόθηκε η χώρα... Εκεί που στις 9 Απρίλη ο Ταγματάρχης Γεώργιος Δουράτσος όταν ζητήθηκε να παραδώσει τα οχυρά γιατί είχε πέσει η Θεσσαλονίκη εκείνος έδωσε την ιστορική απάντηση :

«Τα οχυρά δεν παραδίδονται, αλλά καταλαμβάνονται»

Αυτά τα οχυρά που η γενιά μας τα παρέδωσε με κατεβασμένα σώβρακα.

ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΞΕΦΤΙΛΕΣ!!!

Αλλά ξέχασα, εμείς ψήνουμε το ψάρι και από τις δυο μεριές...
Από το Blogger.