#Ελλάδα #Διεθνή #Συνωμοσία #Αποκαλύψεις

#Ελλάδα #Διεθνή #Συνωμοσία #Αποκαλύψεις

15 Απριλίου 2016

Ο Ρότζερ Μπίλχαμ, σεισμολόγος από το Κολοράντο των ΗΠΑ κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για τον πλανήτη μας.

>

Τα τελευταία εικοσιτετράωρα, διάφορες περιοχές του πλανήτη έχουν χτυπηθεί από ισχυρότατους σεισμούς, οι οποίοι άφησαν πίσω τους συντρίμμια και στάχτες. Χθες καταγράφηκαν τρεις δυνατοί σεισμοί στην Νότια Ιαπωνία, οι οποίοι κατέστρεψαν σπίτια. Μόνο χθες, οι τραυματίες ήταν 45. Στις 13/4 είχαμε τον έντονο σεισμό στη Μιανμάρ, όπου πάλι υπήρχαν δεκάδες τραυματίες.

Οι χθεσινοί σεισμοί ήταν τόσο δυνατοί, που έγιναν αισθητοί μέχρι και στην Ινδία. Σημειώθηκαν στην Ιαπωνία και ήταν από 6,2 μέχρι και 6,5 Ρίχτερ και είχαν επίκεντρο την πόλη Κουμαμότο.

Το πρόβλημα είναι ότι οι σεισμολόγοι έχουν καταγράψει δεκάδες ισχυρούς σεισμούς σε όλη την Νότια Ασία και στον Ειρηνικό Ωκεανό από την αρχή του έτους. Έτσι λοιπόν, παρατηρούμε τεράστια αύξηση των φαινομένων από τότε που σημειώθηκε ο σεισμός στο Νεπάλ, όπου έχασαν τη ζωή τους 8.000 άνθρωποι.

Ο Ρότζερ Μπίλχαμ:
«Οι σημερινές συνθήκες μπορούν να πυροδοτήσουν τουλάχιστον 4 σεισμούς ισχυρότερους των 8 Ρίχτερ. Και αν καθυστερήσουν, οι πιέσεις που έχουν ασκηθεί στις τεκτονικές πλάκες ανά τους αιώνες μπορούν να προκαλέσουν ακόμη πιο καταστροφικούς μέγα-σεισμούς».

Ο Μπίλχαμ βασίζει τη θεωρία του στη σεισμική δραστηριότητα των τελευταίων ημερών, η οποία πράγματι είναι έντονη. Εκτός από τους 3 σεισμούς στην Ιαπωνία και τον σεισμό στη Μιανμάρ, χθες είχαμε σεισμό 6 Ρίχτερ στις Φιλιππίνες. Στις 10 Απριλίου σημειώθηκε σεισμός στο Πακιστάν (6,6 Ρίχτερ), στις 8 Απριλίου στο Νεπάλ (4,2 Ρίχτερ) και στις 20 και 4 Ιανουαρίου στην Κίνα (6,1 και 6,7 Ρίχτερ).http://www.escapemedia.gr/

Από το Blogger.