#Ελλάδα #Διεθνή #Συνωμοσία #Αποκαλύψεις

#Ελλάδα #Διεθνή #Συνωμοσία #Αποκαλύψεις

20 Απριλίου 2016

Ο Ερντογάν “λάδωσε” για να πάρει διδακτορικό! Σκάνδαλο που έχει και αυτοκτονία καθηγητή!

>


 Ένα σκάνδαλο διαφθοράς που εκδικάζεται στις ΗΠΑ αποκαλύπτει  μια  δωροδοκία  του  κ. Ερντογάν για την εξαγορά διδακτορικού τίτλου.
 Η Δικαιοσύνη ερευνά την υπόθεση διαφθοράς ύψους ενός εκατ. $ στο Πανεπιστήμιο St. John’s.  Η κοσμήτορας της σχολής  Cecilia Chang  που κατηγορήθηκε για το αδίκημα αυτοκτόνησε πριν εμφανιστεί στο Δικαστήριο το 2012 ενώ ο πρύτανης της Σχολής παραιτήθηκε μόλις έγινε γνωστή η ανάμειξη της  συνεργάτιδας του στην υπόθεση.

Ανάμεσα στα χιλιάδες  έγγραφα που κατατέθηκαν στο Δικαστήριο υπάρχει μια επιστολή της Chang προς τον Γερουσιαστή  Frank Murkowski, στην οποία αναφέρει ότι η τουρκική κυβέρνηση θα κάνει δωρεά 300.000 $ για την απονομή τίτλου επίτιμου διδάκτορα στον τότε πρωθυπουργό κ. Ερντογάν.

Η είδηση δημοσιεύεται στην εφημερίδα Τζουμχουριέτ, η οποία επισημαίνει ότι  ο κ. Ερντογάν έχει αναγορευτεί επίτιμος διδάκτορας 27 Πανεπιστημίων!!

Τη στιγμή που αμφισβητείται το  πτυχίο οικονομικών που αναφέρει στο βιογραφικό του ο κ. Ερντογάν αποκαλύπτεται και η δωροδοκία των διδακτορικών.

Της ΛΙΑΝΑΣ ΜΥΣΤΑΚΙΔΟΥ
http://www.militaire.gr

Από το Blogger.