#Ελλάδα #Διεθνή #Συνωμοσία #Αποκαλύψεις

#Ελλάδα #Διεθνή #Συνωμοσία #Αποκαλύψεις

16 Απριλίου 2016

Δύο σεισμοί μεσαίας ισχύος πριν από λίγο στην Ελλάδα - Οι σεισμοί δεν προβλέπονται εεε;;;

>

Σήμερα το βράδυ είχαμε δύο σεισμούς που εντάσσονται στην κατηγορία "μεσαίας ισχύος". Όπως θα δούμε παρακάτω ίσως τελικά να μπορούμε να προβλέψουμε μερικούς σεισμούς.
Ίσως...

Καταρχήν τα δεδομένα :

Ο πρώτος σεισμός έγινε στις 20.54 ώρα Ελλάδας στην Βόρεια Εύβοια και το μέγεθος ήταν 4 ρίχτερ. Το εστιακό βάθος εντοπίσθηκε στα 11 χλμ. Δεν προκλήθηκαν ζημιές ή τραυματισμοί.

Ο δεύτερος σεισμός, αρκετά πιο ισχυρός έγινε στις 03.10 τα ξημερώματα στην Νότια Κρήτη, είχε εστιακό βάθος 10 χλμ και το μέγεθος ήταν 4,7 ρίχτερ.
Στο τέλος του άρθρου υπάρχουν οι εικόνες με τα επιστημονικά δεδομένα των σεισμών όπως αναρτήθηκαν από το Ευρωμεσογειακό Σεισμολογικό Ινστιτούτο.

Πριν από αυτά όμως θέλω να δείτε τη συνομιλία με έναν φίλο ερευνητή. τον Χρήστο,  που είχαμε εδώ και αρκετές ημέρες σε printscreen από το FB και το WOW:
Για να ξεκαθαρίσουμε λίγο τα πράγματα. Ο φίλος Χρήστος έχει αναπτύξει μια δική του τεχνική παρατήρησης και βραχυπρόθεσμης πρόβλεψης των σεισμών και έχει ποσοστά επιτυχίας που αγγίζουν το 100%. Οι δικές μου εκτιμήσεις για το σεισμικό κίνδυνο βασίζονται στη Θεωρία του Ηλία Τσιάπα!


Από το Blogger.