#Ελλάδα #Διεθνή #Συνωμοσία #Αποκαλύψεις

#Ελλάδα #Διεθνή #Συνωμοσία #Αποκαλύψεις

12 Απριλίου 2016

Αποκωδικοποίηση εννοιών στο θέμα της "διαπραγμάτευσης" - Πόσο ψέμα ποια;

>


Γράφει ο Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός


Παρακολουθώ τα μεσημεριανά δελτία ειδήσεων και βλέπω ότι όλοι προσπαθούν ή να απομειώσουν την πραγματική διάσταση του προβλήματος που έχει δημιουργηθεί από τις 2 τα ξημερώματα ή να το προσπεράσουν.


Καταρχήν μας είχα φάει τα αυτιά για δύο συμφωνίες, μια με το ΔΝΤ και μια με την Ε.Ε.... Εν τέλει δεν υπάρχει καμία.

Αυτό που σας λένε ως ασυμφωνία, στην πραγματική γλώσσα λέγεται ΕΜΠΛΟΚΗ! Στην λαϊκή γλώσσα εμείς το λέμε και Ναυάγιο. Τώρα γιατί δεν το λένε όπως ακριβώς είναι, κατά την άποψη μου  υπάρχει λόγος και θα τον αναλύσω πιο κάτω.

Κατά δεύτερον η Ετήσια Έκθεση του ΔΝΤ που μιλάει σαφέστατα για Νέο Πρόγραμμα Προσαρμογής! Όλοι οι "δημοσιογράφοι" αναπαράγουν την είδηση, όμως δεν εξηγούν τι σημαίνει.. Για να το ξεκαθαρίσουμε μια και καλή, οι υπάλληλοι του ΔΝΤ μας λένε ότι πλέον το Μνημόνιο 3 δεν επαρκεί και χρειάζεται  ΝΕΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ, το 4ο... Θυμηθείτε τώρα ποίος σας μίλησε από τον Δεκέμβρη, για την ανάγκη για 4ο μνημόνιο μέχρι τον Ιούνιο...
Κοιτάξτε όμως πως έχουν πραγματικά τα θέματα, για να μην σας ταΐζουν με κουτόχορτο. Και μάλιστα στο όλο σχέδιο εν αγνοία τους έχουν πέσει και δεκάδες μπλογκς και sites εναλλακτικής ενημέρωσης (αν αγνοία των φίλων μπλογκερς).

Το όλο στόρυ είναι καραστημένο. Θέλουν να δημιουργήσουν ένα ακόμα στημένο σκηνικό όπως ακριβώς έγινε από 6 έως 13 Ιουλίου πέρυσι το καλοκαίρι.  Φυσικά όλο αυτά πρέπει να γίνει στον κατάλληλο χρόνο και η σημερινή ημέρα δεν είναι  ο κατάλληλος χρόνος. Αντίθετα ο υπερκατάλληλος χρόνος θα είναι η εβδομάδα μετά την 25/4, δλδ την Μεγάλη Δευτέρα. Ίσως δεν το ξέρετε αλλά η Ευρώπη έχει στο μυαλό της σύνοδο Υπουργών Οικονομικών την Μεγάλη Παρασκευή ΜΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. Τι θα βγάλει θα δούμε μέχρι τότε...

Επίσης σήμερα έγινε αυτό που έγινε με την Αυστριακή τράπεζα που χρεοκόπησε. Μιλάω για το bail in. Όπως θα δείτε σε πολλά ιστολόγια μαζί με την είδηση έχει ακολουθήσει και το κλασσικό "έρχεται και σε εμάς". Προσέξτε τώρα γιατί όλοι αυτοί κάνουν λάθος. Η τράπεζα που χρεοκόπησε δεν είναι ενεργή τράπεζα. Είναι ότι είναι αυτή τη στιγμή η Αγροτική, η Κύπρου, η Λαϊκή στην Ελλάδα. Δηλαδή υφίστανται νομικά (γιατί έχουν τα κακά - θαλασσοδάνεια) αλλά όχι ουσιαστικά. Είναι σαν να πάει η κυβέρνηση σήμερα να χρεοκοπήσει την Αγροτική ή την Κύπρου! Δηλαδή τίποτα δεν θα αλλάξει στην καθημερινότητα αφού οι καταθέτες έχουν μεταφερθεί στο ας πούμε υγιές μέρος (τράπεζα Πειραιώς). Αυτά για να μην σας φοβίζουν. Πρόβλημα υπάρχει αλλά όχι όπως θέλουν να το εμφανίζουν.

http://www.e-koutsobola.gr/2016/04/blog-post_605.html

Από το Blogger.