#Ελλάδα #Διεθνή #Συνωμοσία #Αποκαλύψεις

#Ελλάδα #Διεθνή #Συνωμοσία #Αποκαλύψεις

07 Απριλίου 2016

Ενημέρωση γονέων για τις απουσίες με... email και sms

>


Σχόλιο: Τελικά αυτός ο ΣΥΡΙΖΑ τα πάντα τα θέλει αστυνομοκρατούμενα. Τώρα δλδ με το sms τι θα κερδίσει; Αν θέλει ο γονιός μπορεί να πάει να ρωτήσει και για τις επιδόσεις του παιδιού του και για τις απουσίες. Εκτός αυτού τις απουσίες τις γράφει και στον τρίμηνο έλεγχο απόδοσης.  Εκτός και αν είναι και αυτό μια ακόμα καλοστημένη κομπίνα για να δώσουν χρήματα στους ημέτερους...

Με mail και από το κινητό τους τηλέφωνο θα μπορούν να ενημερώνονται πλέον οι γονείς για τις απουσίες των παιδιών τους από το σχολείο.


Όπως ανέφερε χθες ο υπουργός Παιδείας Νίκος Φίλης μελετάται ένα αυτοματοποιημένο σύστημα καταγραφής των απουσιών των μαθητών, το οποίο θα υπολογίζει τις υπερβάσεις ορίων και θα προσφέρει τη δυνατότητα ηλεκτρονικής ενημέρωσης των γονέων, χωρίς να χρειάζεται να επικοινωνήσουν με το σχολείο, αναφέρει η Καθημερινή.
Παράλληλα ο κ. Φίλης ανακοίνωσε την απλοποίηση των διαδικασιών εγγραφής και απόδοσης τίτλων σπουδών από το 2016-2017.

Από την πλευρά της η αναπληρώτρια υπουργός Σία Αναγνωστοπούλου τάχθηκε υπέρ της βάσης του 10, με τον κ. Φίλη να σπεύσει να σβήσει τον κίνδυνο πολιτικής φωτιάς μεταθέτοντας το ζήτημα στον εθνικό διάλογο (η θεσμοθέτηση βάσης θα οδηγούσε σε αποκλεισμό από τα ΑΕΙ-ΤΕΙ του 35% των υποψηφίων).

http://www.parapolitika.gr/

Από το Blogger.