#Ελλάδα #Διεθνή #Συνωμοσία #Αποκαλύψεις

#Ελλάδα #Διεθνή #Συνωμοσία #Αποκαλύψεις

27 Απριλίου 2016

Μετά το χθεσινό άρθρο ήρθαν οι μαζικές διαγραφές στο FACEBOOK

>

Κοιτάξτε να δείτε πως έχουν τα πράγματα.

Εγώ πάντα θα λέω την γνώμη μου, είτε συμπλέει με μερικών είτε όχι.


Μετά το χθεσινό άρθρο που όπως λένε μερικοί "έβριζα" έναν ολόκληρο λαό, περίπου 250 άνθρωποι με "έδιωξαν" από φίλο στο φατσοβιβλίο. Αυτό έγινε τις πρώτες ώρες.

Σήμερα που έκραξα τους αγρότες "έχασα" άλλους τόσους...

Σε λίγο θα κράξω και άλλους που έχουν σειρά και ας μείνω μόνος. Προσωπικά δεν με ενοχλεί καθόλου.
Ότι γράφω το γράφω για να έχω τη συνείδηση μου ήσυχη, ότι τα είπα, ότι βγήκα στο δρόμο και δεν έμεινα στον καναπέ, ότι έκανα την αντίσταση που μου αναλογεί και στο μέτρο που μου αναλογεί, θυσιάζοντας πολλά πράγματα, τα οποία δεν είναι της παρούσας.

Ούτως ή άλλως οι μέρες που θα κληθούμε να υπερασπισθούμε την πατρίδα είναι πολύ κοντά και όλοι αυτοί οι κλαρινογραμπροί θα δουν πόσα απίδια χωράει  ο σάκος.

Όσον αφορά την χθεσινή ανάρτηση δεν κάνω πίσω ούτε ρούπι, γιατί και σήμερα το πρωί  την ώρα που πήγαινα στη δουλειά πάλι ουρές είδα. Ως σκληρά εργαζόμενος συνήθως σχολάω πολύ μετά τις 9 το βράδυ και η χθεσινή 27η του μήνα δεν ήταν η πρώτη που με βρήκε στο δρόμο, αντιθέτως μάλιστα.. Και όμως συνάντησα μπροστά μου εικόνες καλοκαιριού 2015, τότε που όλοι είχαν προειδοποιηθεί για τα κάπιταλ κοντρόλ και όλοι την πάτησαν...

Και μην μου πείτε για συνταξιούχους γιατί συνταξιούχοι δεν ήταν ούτε το 30%.

Μακάρι να ήταν ένα "τυχαίο" γεγονός. Προσωπικά δεν θεωρώ τυχαίο ότι μου το που ξεκίνησαν τα προβλήματα στη "διαπραγμάτευση" όλοι τρέχουν στις τράπεζες. Δεν θεωρώ τυχαίο ότι ξαφνικά η τράπεζα της Ελλάδος και ενώ η χώρα βρίσκεται σε κρίση ανακοινώνει ότι οι καταθέσεις μειώθηκαν κατά 2+ δις. Δεν θεωρώ τυχαίο ότι όλα τα παπαγαλάκια μιλάνε για δημοψήφισμα.

Τώρα όμως το δημοψήφισμα θα είναι πολύ απλό. Ευρώ ή Δραχμή και να σας πω κάτι πολύ φοβάμαι ότι οι Έλληνες θα ψηφίσουν ευρώ και έτσι θα νομιμοποιήσουν 100% όλα τα μέτρα οικονομικής εξόντωσης μας...

Άραγες θα κάνετε τα χάρη να με διαψεύσετε;

Κλείνοντας και  όσον αφορά τους αγρότες, κάποιοι μου ζήτησαν να κάνω πίσω και να υπερασπισθώ και πάλι την απόφαση τους για κινητοποιήσεις. Θα τα κάνω υπο ένα όρο. Να μην κλείσουν ΚΑΝΕΝΑΝ δρόμο και να κλείσουν τις τράπεζες, τις εφορίες, τις περιφέρειες και ότι άλλο κρατικό υπάρχει. ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ.

Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός


Από το Blogger.