#Ελλάδα #Διεθνή #Συνωμοσία #Αποκαλύψεις

#Ελλάδα #Διεθνή #Συνωμοσία #Αποκαλύψεις

18 Απριλίου 2016

Η ανακοίνωση της FRONDEX για τον αριθμό των λαθροεισερχομένων τον μήνα Μάρτιο αποκαλύπτει τα ψέμματα της κυβέρνησης

>

Από τις 14 Μαρτίου που άρχισε η "επιχείρηση" του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο δεν υπήρχε ούτε μια μέρα που ο επίσημος αριθμό των λαθροεισερχομένων στη χώρα μας να ξεπέρασε τα 350 άτομα. Μάλιστα στο 70% των ημερών τα επίσημα στοιχεία μιλούσαν για αριθμούς πολύ κάτω των 250 ατόμων.

Δείτε όμως την σημερινή ανακοίνωση των στοιχείων της FRONDEX και θα δούμε μετά την αναγωγή τους ανά ημέρα:


«Ο συνολικός αριθμός των μεταναστών που εντοπίστηκαν να διασχίζουν τα εξωτερικά σύνορα της ΕΕ στην ανατολική Μεσόγειο κατά τον μήνα Μάρτιο ανήλθε στους 26.460»
Τι μας λέει λοιπόν η FRONDEX;

Ότι πολύ απλά τα νούμερα 80, 100, 350 δεν υπήρξαν ποτέ. Για την ακρίβεια από 1-20/3 μπήκαν 22.000 άτομα και από 20 έως 31/3 άλλοι 11.000.

Από τα στοιχεία που μας παρέθεσαν και αφορούν μόνο τα ανατολικά θαλάσσια σύνορα  έχουμε εισροές της τάξης των 800-1000 ατόμων ανά ημέρα, τριπλάσιος δλδ αριθμός από τα "επίσημα" στοιχεία.

Φυσικά τα στοιχεία αφορούν ΜΟΝΟ τα ανατολικά σύνορα, παραβλέποντας ότι είχαμε και κάποιες καραβιές από την Κρήτη μεριά, ενώ άγνωστος είναι ο αριθμός των εισερχομένων από την περιοχή του Έβρου (για εκεί έχουν να ανακοινωθούν πάνω από 2 χρόνια επίσημα στοιχεία, ακόμα και αν είναι αρνητικά).
Τι δεν μας λέει η ανακοίνωση όμως;

Ότι χιλιάδες Σύριοι που βρισκόταν στην Τουρκία μετατοπίσθηκαν πίσω στη Συρία προκειμένου να συμμετάσχουν στις εκλογές που έγιναν την προηγούμενη εβδομάδα. Αυτοί όμως τώρα που επικράτησε οριστικά και πάλι ο Άσαντ και μάλιστα σαρωτικά τώρα θα πάρουν και πάλι το δρόμο προς την Ευρώπη.

Ένα δεύτερο που δεν μας λένε είναι ότι οι αλλοδαποί που προέρχονται από χώρες όπως το Πακιστάν το Αφγανιστάν και οι χώρες Μάγκρεμπ ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΡΧΟΝΤΑΙ στα σημεία καταγραφής γιατί γνωρίζουν ότι θα απελαθούν. Οπότε αυτοί έρχονται πάντα νύχτα και φροντίζουν να διαφεύγουν με μέσα χωρίς να γίνονται αντιληπτοί στις αρχές. Φυσικά αυτούς δεν θα τους δείτε ούτε στην Ειδομένη, ούτε στον Πειραιά, ούτε σε άλλο χοτ σποτ. Αυτοί κυκλοφορούν ανάμεσα μας... 

Από το Blogger.