#Ελλάδα #Διεθνή #Συνωμοσία #Αποκαλύψεις

#Ελλάδα #Διεθνή #Συνωμοσία #Αποκαλύψεις

16 Απριλίου 2016

#Kumamoto #Kyushu Οι Ιάπωνες φοβούνται ισχυρότερο σεισμό και εκκενώνουν περιοχές - 20.000 στρατιώτες στις πληγείσες περιοχές

>

Σε εκτενείς εκκενώσεις των περιοχών του νομού Kumamoto της Ιαπωνίας, που βρίσκεται στο νησί της Kyushu, προχώρησαν οι τοπικές αρχές.Περίπου  69.000 άνθρωποι εκκένωσαν κατοικίες και χώρους εργασίας. Τα δημόσια σχολεία (που είναι και τα ασφαλέστερα κτίρια στην Ιαπωνία) χρησιμοποιούνται ως χώροι προσωρινής διαμονής των κατοίκων που έχουν αναγκασθεί να εγκαταλείψουν τις εστίες τους.

Την Πέμπτη, ένας σεισμός μεγέθους 6,5 έπληξε τα ανατολικά της πόλης Κουμαμότο. Ακολούθησαν πολλαπλοί μετασεισμοί, όπου τουλάχιστον εννέα άνθρωποι σκοτώθηκαν και πάνω από 760 εισήχθησαν στο νοσοκομείο.
Την επόμενη μέρα, η ίδια περιοχή χτυπήθηκε από ένα σεισμό 7,5 ρίχτερ. Τουλάχιστον 11 άνθρωποι σκοτώθηκαν και πάνω από 900 τραυματίστηκαν, σύμφωνα με τις αρχές Κουμαμότο.

Πάνω από 230 σεισμοί έπληξαν νότια της Ιαπωνίας από την Πέμπτη, σύμφωνα με την μετεωρολογική υπηρεσία της χώρας.

Την ίδια ώρα η κεντρική κυβέρνηση της Ιαπωνίας πριν από λίγο διέταξε την αποστολή 20.000 στρατιωτών στις πληγείσες περιοχές, ενώ ήδη από χθες έχουν αναπτυχθεί πάνω από 17.000 εθελοντές ειδικά εκπαιδευμένοι στην αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών και  καταστάσεων. 

Από το Blogger.