#Ελλάδα #Διεθνή #Συνωμοσία #Αποκαλύψεις

#Ελλάδα #Διεθνή #Συνωμοσία #Αποκαλύψεις

07 Απριλίου 2016

Αρχίζουμε: Διακοπή συσσιτίου και "ελεγχόμενη βία" για να αδειάσει ο Πειραιάς... Tέλος και στα τελευταία προπύργια της αριστεράς...

>

Αποφασισμένη να αποσυμπιέσει το λιμάνι του Πειραιά εμφανίζεται η κυβέρνηση, που σκληραίνει τη στάση της στο προσφυγικό....«Δίνουμε την τελευταία ευκαιρία προκειμένου να αποχωρήσουν οικειοθελώς» αναφέρει στο Real.grανώτερη κυβερνητική πηγή, που επιθυμεί να κρατήσει την ανωνυμία της. «Άλλωστε, υπενθυμίζουμε ότι για τους πρόσφυγες που βρίσκονται σε ξένη χώρα, σύμφωνα με τη Συνθήκη της Γενεύης, ισχύουν οι νόμοι της χώρας αυτής».
Η κυβέρνηση, σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες, θα επιδιώξει με σειρά κινήσεων να αποχωρήσουν από το λιμάνι του Πειραιά οι μετανάστες. Μεταξύ άλλων αναμένεται σε συγκεκριμένες πύλες του λιμανιού, όπως έχουν πληροφορηθεί από χτες οι μετανάστες, να μην μοιραστεί από σήμερα φαγητό.

Σε περίπτωση δε που οι μετανάστες παραμείνουν στον χώρο θεωρείται βέβαιον ότι η κυβέρνηση θα χρησιμοποιήσει και ελεγχόμενη βία, παρά τις αντιδράσεις που αναμένονται από διεθνείς ανθρωπιστικές οργανώσεις και συγκεκριμένες ΜΚΟ. Άλλωστε στο παρασκήνιο μαίνεται ένας σφοδρός πόλεμος κυβέρνησης, Ύπατης Αρμοστείας και συγκεκριμένων-λίγων-ΜΚΟ.

Από το Blogger.