#Ελλάδα #Διεθνή #Συνωμοσία #Αποκαλύψεις

#Ελλάδα #Διεθνή #Συνωμοσία #Αποκαλύψεις

08 Απριλίου 2016

Άντζελα Δημητρίου: Το διαφημιστικό σποτ που έγινε viral μέσα σε λίγα λεπτά (video) - Ποιος ζητάει την απόσυρση της διαφήμισης; - Οι αντιδράσεις της ελληνικής showbiz

>

Η Άντζελα Δημητρίου καταφέρνει να δημιουργεί πάντα συζήτηση γύρω από το όνομά της.


Η λαίδη αυτή τη φορά πρωταγωνίστησε σε διαφήμιση γνωστής εταιρίας παιχνιδιών με το βίντεο στο youtube να γίνεται viral μόλις σε λίγες ώρες αφότου ανέβηκε.

Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε τον λόγο!Το Κέντρο Ισότητας ζητάει την απόσυρση της διαφήμισης

Την απόσυρση της διαφήμισης που έκανε η Άντζελα Δημητρίου για γνωστή εταιρία παιχνιδιών ζητάει το Κέντρο Ερευνών για Θέματα Ισότητας.

Η ανακοίνωση του κέντρου αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Τηλεοπτική διαφήμιση γνωστής αλυσίδας εμπορικών καταστημάτων, η οποία καταλήγει σε προτροπή με σεξιστικό και στερεοτυπικό περιεχόμενο για τη βία ενάντια στις γυναίκες. Πρόσφατα γίναμε μάρτυρες της νέας πασχαλινής διαφήμισης της αλυσίδας καταστημάτων… , για την οποία επισημαίνουμε τα παρακάτω:Το περιεχόμενο της εν λόγω διαφήμισης και συγκεκριμένα η φράση «χτύπα σαν άνδρας», στο τέλος της, παροτρύνει στην άσκηση βίας κατά των γυναικών σε μια περίοδο μάλιστα που οι υποστηρικτικές δομές (Συμβουλευτικά Κέντρα, Ξενώνες, Τηλεφωνική Γραμμή SOS 15900) της Γενικής Γραμματείας Ισότητας των Φύλων και του Κέντρου Ερευνών για Θέματα Ισότητας συνεχίζουν να δέχονται καθημερινά δεκάδες αιτήματα από γυναίκες-θύματα βίας για παροχή συμβουλευτικών και υποστηρικτικών υπηρεσιών. Η βία κατά των γυναικών συνιστά έγκλημα βάσει της νομοθεσίας, επιφέρει πολλαπλές επιπτώσεις σε ατομικό, πολιτικό και κοινωνικό επίπεδο, και σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να αποτελεί αντικείμενο διακωμώδησης ή εκμετάλλευσης για διαφημιστικούς ή/και εμπορικούς λόγους. Η εν λόγω διαφήμιση ενισχύει και προκαλεί την αναπαραγωγή έμφυλων στερεοτύπων και προκαταλήψεων, καθώς και την εκδήλωση σεξιστικών συμπεριφορών. Με τον τρόπο αυτόν θίγεται η αξιοπρέπεια των γυναικών και διαιωνίζονται οι έμφυλες ανισότητες.Το ΚΕΘΙ καταδικάζει κατηγορηματικά το περιεχόμενο της διαφήμισης αυτής και θα προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, όπως άλλωστε δεσμεύεται και από το σύμφωνο συνεργασίας που έχει υπογράψει με τη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας για την εξάλειψη των σεξιστικών και έμφυλων στερεοτύπων, προκειμένου το συγκεκριμένο διαφημιστικό μήνυμα να αποσυρθεί».


Οι αντιδράσεις της ελληνικής showbiz για τη διαφήμιση της Άντζελας Δημητρίου

Πολλοί «επώνυμοι» της σόουμπιζ σχολίασαν το διαφημιστικό σποτ.

Καίτη Γαρμπή: «Δεν σχολιάζω τέτοια πράγματα καλέ. Ο,τι κάνουν οι καλλιτέχνες, από την στιγμή που περνάνε καλά μ΄ αυτό, πολύ καλά κάνουν και το κάνουνε. Μπράβο της που το κάνει αν νιώθει καλά! Δεν θα τολμούσα κάτι ανάλογο».

Τρύφωνας Σαμαράς: «Πολύ μου άρεσε, ειδικά η φράση Το “χτύπα σαν άνδρας” ήταν πραγματικά ευφυές».

Λευτέρης Πανταζής: «Δεν θα ήθελα να μιλήσω, δεν θα ήθελα καθόλου να μιλήσω, δεν την έχω δει ακόμα».

Μάκης Τσέλιος: «Η Άντζελα είναι η Άντζελα και παίζει τη ζωή της… έχει πει υπέροχα τραγούδια, αυτή είναι και έτσι πρέπει να την δεχόμαστε. Οι καιροί είναι δύσκολοι και ο καθένας βολεύεται όπως πρέπει».

Stan: «Μου άρεσε πάρα πολύ, λατρεύω την Άντζελα Δημητρίου. Αν έχει ένας το δικαίωμα (να αλλάξει το τραγούδι Ποια Θυσία) είναι η ίδια».

Πηνελόπη Πλάκα: «Μου άρεσε πολύ».


Βασίλειος Κωστέτσος:  «Ok!!!!!!!…..Απλα Οκ!».
http://www.altsantiri.gr

Από το Blogger.