#Ελλάδα #Διεθνή #Συνωμοσία #Αποκαλύψεις

#Ελλάδα #Διεθνή #Συνωμοσία #Αποκαλύψεις

09 Μαΐου 2016

10 ώρες στο δρόμο και μετά 6 ώρες στο διαδίκτυο... Με έναν σκοπό...Να καταλάβω τι έγινε χθες...

>Γράφει ο Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός

Όπως έγραψα χθες και είχα υποσχεθεί στον εαυτό μου, χθες από τις 12 το μεσημέρι μέχρι που οι αναρχοάπλυτοι και ΜΑΤ κατάφεραν και άλλη μια φορά και διέλυσαν μια συγκέντρωση που και παλμό είχε και μια σχετική συμμετοχή.


Η διαπίστωση μου, μετά από 120 ώρες στο κέντρο της Αθήνας ήταν ότι ο μοναδικός πολιτικός φορέας που πραγματικά συγκεντρώνει κόσμο και τον χειραγωγεί κατά το δοκούν είναι φυσικά το ΚΚΕ.

Πραγματικά στρατιωτάκια.

Όλοι μαζί στα σημεία προσυγκεντρώσεων (εγώ επειδή κατέβηκα 2 ώρες μετά τους πέτυχα στο Σύνταγμα) και μόλις στις 1 και κάτι το μεσημέρι έπεσε το σύνθημα, διαλύθηκαν ήσυχα ήσυχα, πήγαν προς τα λεωφορεία και έφυγαν για τα σπίτια τους.

Το μεσημέρι με την οικογένεια και την παρέα μου πήγαμε για φαγητό και ανακάμψαμε περίπου στις 5 το απόγευμα στην Πλατεία Συντάγματος όπου και μείναμε μέχρι την ώρα που οι αναρχοάπλυτοι (το πολύ 40-50 άτομα) έκαναν ότι έκαναν, με αποτέλεσμα από τα 2-3.000 άτομα να φύγει το 90% και μέχρι το βράδυ εν τέλει κάτσαμε 250-300 άτομα, διάσπαρτοι πάνω από τα σκαλάκια του ΜΕΤΡΟ.

Αφού επέστρεψα στο σπίτι, καταρχήν ενημερώθηκα για το όσα είχαν διαδραματισθεί στη Βουλή και παρακολούθησα και τις ομιλίες των πολιτικών αρχηγών (βασικά μόνον τις δευτερολογίες γιατί τις πρώτες δεν τις πρόλαβα).
Κοιτάξτε όσο και αν πονάει σε αυτά που είπε ο Τσίπρας είχε 70% δίκιο. Πράγματι η κυβέρνηση κατάφερε και έφερε στο ΑΜΗΝ πέρυσι την κατάσταση, πήρε εκβιαστικά 222 ψήφους από όλα σχεδόν τα κόμματα (εκτός ΚΚΕ και Χρυσή Αυγή) και οδήγησε τη χώρα σε εκλογές "προκειμένου να διαλέξει ο λαός ποίος θα εφαρμόσει το μνημόνιο 3 και ο λαός επέλεξε ΣΥΡΙΖΑ". Το ξέρω ότι αυτό ακούγεται "αληθινό" αλλά όμως είναι το μεγαλύτερο αληθοφανές ψέμα. Βλέπετε στις πολιτικές επιστήμες υπάρχει ένα κεφάλαιο που μιλάει για την λεγόμενη "σίγουρη νίκη".

Η "σίγουρη νίκη" για ένα πολιτικό κόμμα μπορεί να επιτευχθεί μόνον με έναν τρόπο. Με εκλογές σε λιγότερο από 12 μήνες...  Υπάρχει ολόκληρη πολιτική θεωρία πίσω από αυτήν την διαπίστωση και απ΄ότι φαίνεται οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ αυτό το κεφάλαιο το παρακολούθησαν (προφανώς δεν είχαν κατάληψη τότε).

Δεν θα καθίσω να αναλύσω τα υπόλοιπα γιατί ούτως ή άλλως ήταν πάλι μια κοκορομαχία μεταξύ Τσίπρα και Μητσοτάκη και ανάθεμα αν κατάλαβε κάποιος τι λένε. Πάντως για τα μέτρα αυτά καθ΄αυτά δεν διαφώνησαν... Μόνο για το ποίος θα τα εφαρμόσει "καλύτερα"...

Κλείνοντας για να μην μακρηγορήσω.

Χθες ήμουν πράγματι πολύ απογοητευμένος. Σε σημείο μάλιστα που είχα γράψει ένα άρθρο που θα σας αποχαιρετούσα σαν αρθρογράφος (άποψης και όχι ειδήσεων) και θα ακολουθούσα και εγώ το δρόμο των συνομηλίκων μου, δηλαδή προς το εξωτερικό, μιας και εδώ και καιρό έχω μια οικονομική πρόταση που εξασφαλίζει σε εμένα και την οικογένεια μου ένα ωραίο και άνετο οικονομικά μέλλον.

Όμως φίλοι μου, για ΕΜΕΝΑ μέλλον χωρίς την πατρίδα ΜΟΥ, την Ελλάδα ΜΟΥ, δεν υπάρχει.

Πιστεύω να αντέξω όσο πρέπει και στο τέλος να παραδώσω στην κόρη μου μια ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ!!!

Γνωρίζω άλλωστε ότι τις επαναστάσεις σε αυτή τη χώρα πάντα τις έκαναν οι λίγοι, στην πιο άκυρη στιγμή...

Από το Blogger.