#Ελλάδα #Διεθνή #Συνωμοσία #Αποκαλύψεις

#Ελλάδα #Διεθνή #Συνωμοσία #Αποκαλύψεις

23 Μαΐου 2016

Ειδομένη: Το σχέδιο της εκκένωσης - Φτάνουν στον καταυλισμό 10 διμοιρίες των ΜΑΤ από την Αθήνα!

>

Διμοιρίες των ΜΑΤ και ελικόπτερο της αστυνομίας πάνω από την Ειδομένη για την εκκένωση του καταυλισμού...

Σε ένα 24ωρο θα ξεκινήσει όπως όλα δείχνουν η επιχείρηση για την εκκένωση της Ειδομένης στην οποία θα συμμετέχουν όλοι οι συναρμόδιοι φορείς.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η περιοχή έχει χωριστεί από την αστυνομία σε τομείς, με την επιχείρηση να αναμένεται να ξεκινήσει από τα σημεία που είναι κοντά στον κεντρικό δρόμο και να συνεχίζεται μέχρι τα σύνορα.

 Στην Ειδομένη θα φτάσουν σε λίγες ώρες αστυνομικές δυνάμεις και μάλιστα ήδη ξεκινούν από την Αττική πάνω από 10 διμοιρίες.
Παράλληλα, αυξάνονται οι αστυνομικές δυνάμεις και στα κέντρα φιλοξενίας για τον φόβο των αντιδράσεων ενω στη διάρκεια της επιχείρησης πάνω από την Ειδομένη θα πετά το ελικόπτερο της ελληνικής αστυνομίας το οποίο θα δίνει απευθείας εικόνα στο κέντρο επιχειρήσεων.

Η επιχείρηση πιστεύουν οι αρχές ότι θα διαρκέσει από λίγες ημέρες μέχρι και μια εβδομάδα ενώ περίπου 8.500 πρόσφυγες και μετανάστες, υπολογίζεται ότι θα μεταφερθούν με λεωφορεία σε δομές φιλοξενίας σε όλη την Ελλάδα. Παράλληλα έχει δοθεί εντολή να μην υπάρξουν σκηνές βίας και να αποφεύγονται οι εντάσεις. Πάντως ο προβληματισμός παραμένει σχετικά με το εάν θα είναι επαρκείς οι θέσεις στις δομές που υπάρχουν για να φιλοξενήσουν όλα τα άτομα από την Ειδομένη.
http://www.newsit.gr

Από το Blogger.