#Ελλάδα #Διεθνή #Συνωμοσία #Αποκαλύψεις

#Ελλάδα #Διεθνή #Συνωμοσία #Αποκαλύψεις

10 Μαΐου 2016

Σοβαρή καταγγελία για το 251 ΓΝΑ: Πέταξαν σοβαρά άρρωστο έξω από το φαρμακείο γιατί έληξε το ωράριο

>

Το κείμενο που ακολουθεί έχει αναρτηθεί στο FACEBOOK στην ομάδα ΕΛ.ΦΩΝ.ΕΛΛ. από μέλος και το αναδημοσιεύουμε :
Διαβαστε προσεκτικα και ας το αναμεταδωσετε...ολοι ξερετε πως κανω και διακονηματα κοινωνικης εθελοντικης υπηρεσιας για ανημπορους κλπ συνανθρωπους μας.Σήμερα το μεσημέρι βρέθηκα στο φαρμακείο του Γεν.Νοσ.Αεροπορίας.

Το φαρμακείο αυτό έχει συμμετοχη του ασφαλισμένου μερισματούχου ΜΤΣ 15% έναντι 25% των άλλων ταμείων.*Σήμερα αυτή διαφορά 10% υπολογίσιμη).

ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΡΑΤΗΘΕΙΤΕ:

Ένας κάθιδρος ταλαίπωρος ηλικιωμένος ασθματικός προσέρχεται δυο παρά τέταρτο να πάρει ένα απαραίτητο φάρμακο για την αναπνοή του αφού όπως άκουσα είχε περάσει ανεπιτυχώς από άλλα 3 στρατιωτικά νοσοκομεία.Το φαρμακείο κλείνει στις δυο και εξυπηρετεί όσους έχουν νούμερο από το μηχάνημα.Για να φύγουν εγκαίρως κλείσανε το μηχάνημα ενωρίτερα των 2 παρά τέταρτο και έτσι ο ασθενής ασθμαίνων δεν είχε χαρτάκι σειράς.Του συνέστησα όπως και έπραξε να παρακαλέσει να είναι τελευταίος τον προϊστάμενο.Ήμουν σε απόσταση 2 μέτρων και έβλεπα και άκουγα τα πάντα...
Α)Παρακαλεί δείχνει την συνταγή για την αναγκαιότητα κλπ.ΑΠΑΝΤΗΣΗ.."ΤΙ ΘΕΣ ΝΑ ΣΕ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΩ ΕΣΕΝΑ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΔΩ ΝΩΡΙΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ"????

Β)Τους παρακαλεί και πάει στον προϊστάμενο....ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΥ...ΤΙ ΘΕΣ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΦΥΓΟΥΜΕ ΠΟΤΕ???ΠΕΡΑΣΕΣ ΤΟΣΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΠΑΙΡΝΕΣ ΑΠΌ ΕΚΕΙ???ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΛΙΓΟ ΟΥΤΕ ΠΟΛΥ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΦΟΡΤΩΝΕΣΑΙ.

Ο κύριος αυτός κατέρρευσε σε μια καρέκλα να ανασάνει και μετά τον έδιωξαν και του είπαν αύριο το πρωϊ.

ΣΗΜΕΙΩΤΕΟΝ ΥΠΗΡΧΕ ΤΑΜΠΕΛΑ "ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΑΙΡΕΟΤΗΤΑ".....ΑΥΤΑ !!!

ΑΝΘΡΩΠΙΑ??
ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΤιΜΗ???
ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΕ ΑΔΥΝΑΤΟ ΚΑΙ ΑΣΘΕΝΗ??
ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΕ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟ???
ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΦΤΥΝΟΥΝ ΟΛΟΙ.

ΑΝ ΑΥΤΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΡΟΒΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΝΟΜΙΜΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΖΕΙ ΕΩΣ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΚΑΤΑΘΕΣΩ ΣΕ ΕΔΕ!!!!!!!

Από το Blogger.