#Ελλάδα #Διεθνή #Συνωμοσία #Αποκαλύψεις

#Ελλάδα #Διεθνή #Συνωμοσία #Αποκαλύψεις

17 Μαΐου 2016

Στα 6.000.000 η ζημιά από τον αποκλεισμό της Ειδομένης

>

Σχόλιο: Σήμερα παρακολουθούσα στον Σκάι, βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος δεν γνώριζε ότι η σιδηροδρομική γραμμή της Ειδομένης είναι αποκλεισμένη για 55 μέρες. Μάλιστα έσκιζε τα ιμάτια του ότι δεν ισχύει αυτή η είδηση....
________________________________________


Στα 6.000.000 ευρώ ανέρχεται το κόστος για τις μεταφορικές εταιρείες από τον αποκλεισμό της σιδηροδρομικής γραμμής στην Ειδομένη εδώ και 55 ημέρες. Αυτό υποστήριξε μιλώντας στον ΣΚΑΙ ο εκπρόσωπος των μεταφορικών εταιρειών Θεσσαλονίκης, Αναστάσιος Σαχπελίδης.
Ο κ. Σαχπελίδης ζήτησε από την κυβέρνηση να παρέμβει άμεσα, καθώς η ζημιά για τις μεταφορικές εταιρείες, και κατ' επέκταση για την ελληνική οικονομία, είναι τεράστια, προκαλώντας προβλήματα ακόμη και για τη βιωσιμότητά τους.

Υπενθυμίζεται ότι οι κάτοικοι της Ειδομένης κατέθεσαν μήνυση κατά του αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη Νίκου Τόσκα για την κατάσταση που επικρατεί στην περιοχή λόγω του προσφυγικού, ενώ παρέμβαση για την Ειδομένη έκανε και ο Ματέο Ρέντσι, λέγοντας: «Όταν κάποιος βλέπει τις εικόνες της Ειδομένης, πρέπει να ντρέπεται για την ανθρώπινη υπόστασή του».

πηγή

Από το Blogger.