#Ελλάδα #Διεθνή #Συνωμοσία #Αποκαλύψεις

#Ελλάδα #Διεθνή #Συνωμοσία #Αποκαλύψεις

09 Μαΐου 2016

Καραμπόλα με δύο σχολικά λεωφορεία και φλεγόμενο υπηρεσιακό διπλοκάμπινο

>

Τροχαίο σημειώθηκε λίγο μετά το μεσημέρι στο δρόμο Τροόδους – Λευκωσίας στην περιοχή Κουτραφά όπου ενεπλάκησαν τρια οχήματα, εκ των οποίων τα δύο είναι σχολικά λεωφορεία

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι περί τις 12:30 δυο λεωφορεία με 90 μαθητές του Λυκείου Παλλουριώτισας και καθηγητές ενεπλάκησαν σε τροχαίο με προπορευόμενο κυβερνητικό όχημα, διπλοκάμπινο.
Για αδιευκρίνιστους μέχρι στιγμής λόγους το προπορευμόμενο κυβερνητικό διπλοκάμπινο τυλίχθηκε στις φλόγες, εν κινήσει, πάνω στον δρόμο Τροόδους – Λευκωσίας, παρά τον Κουτραφά, οπότε το ένα λεωφορείο που ακολουθούσε επιστρέφοντας τους μαθητές από εκδρομή προσέκρουσε πάνω του. Εν συνεχεία και το δεύτερο λεωφορείο προσέκρουσε στο προπορευόμενο λεωφορείο, δημιουργώντας καραμπόλα.

Ωστόσο, είναι ευτύχημα το ότι δεν θρηνήσαμε θύματα ή σοβαρούς τραυματισμούς, καθώς και τα τρία οχήματα δεν εκινούντο με ιδιαίτερα υψηλές ταχύτητες.

Στην σκηνή έφθασε ασθενοφόρο και Αστυνομία. Δυο, τρεις μαθητές κτύπησαν στα χείλη και θα μεταφερθούν προληπτικά στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

πηγή

Από το Blogger.