#Ελλάδα #Διεθνή #Συνωμοσία #Αποκαλύψεις

#Ελλάδα #Διεθνή #Συνωμοσία #Αποκαλύψεις

18 Μαΐου 2016

Τουρκία και Γεωργία προκαλούν την Ρωσία να τις αφανίσει

>


Κοινές ασκήσεις με το Αζερμπαϊτζάν με το βλέμμα στο Ναγκόσρνο-Καραμπάχ…


Η Τουρκία φαίνεται πως δεν λέει να σταματήσει τις προκλήσεις απέναντι στην Ρωσία, οι οποίες θα την οδηγήσουν στην απόλυτη καταστροφή. Μάλιστα αυτή την φορά το κάνει σε συνεργασία με την Γεωργία, η οποία το 2008 γνώρισε το μένος αλλά και την ισχύ της ρωσικής στρατιωτικής μηχανής.
Συγκεκριμένα την Κυριακή το Αζερμπαϊτζάν ανακοίνωσε σχέδια για διεξαγωγή κοινών στρατιωτικών ασκήσεων με την Γεωργία και την Τουρκία, και ενώ ξεκινούν οι συνομιλίες στην Βιέννη για την περιοχή του Ναγκόρνο Καραμπάχ, γεγονός που δείχνει πως η τουρκοαζερική πλευρά δεν επιθυμεί την ειρήνευση αλλά άνοιγμα νέου μετώπου κατά της Ρωσίας με τις «ευλογίες» ΗΠΑ και συμμάχων.

Σε δηλώσεις του για το θέμα ο Αζέρος υπουργός άμυνας κ. Γκαζάνοφ ανέφερε ότι, «για την αύξηση των δυνατοτήτων μάχης και της στρατιωτικής ετοιμότητας του Αζερμπαϊτζάν, Τουρκίας και Γεωργίας, θεωρήσαμε ότι αξίζει τον κόπο να προχωρήσουμε στη διεξαγωγή κοινών στρατιωτικών ασκήσεων». Δεν διευκρίνισε όμως πότε θα διεξαχθούν οι συγκεκριμένες στρατιωτικές ασκήσεις.

prisonplanet.gr
armyna.gr/

Από το Blogger.