#Ελλάδα #Διεθνή #Συνωμοσία #Αποκαλύψεις

#Ελλάδα #Διεθνή #Συνωμοσία #Αποκαλύψεις

14 Μαΐου 2016

Σοβαρή καταγγελία: Αποσύρουν λεωφορεία του ΟΑΣΑ γιατί...έμειναν από καύσιμα...

>


Απίστευτο και όμως... συριζαϊκό...


Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κ. Μανιάτης κάνει μια πολύ σοβαρή καταγγελία, που αν είναι πραγματική, τότε οι χιλιάδες που στιβαζόμαστε κάθε μέρα στα λεωφορεία πρέπει σύντομα να τους πάρουμε με τις πέτρες:

«Η κυβέρνηση συνεχίζει να ζει σε έναν κόσμο εικονικής πραγματικότητας στον οποίο όλα βαίνουν καλώς!!!, αλλά η καθημερινότητα κραυγάζει με αγωνία», αναφέρει ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Γιάννης Μανιάτης, αποκαλύπτοντας παράλληλα, πως «για πρώτη φορά, από την ίδρυση του ΟΑΣΑ, λεωφορεία αποσύρθηκαν από την κυκλοφορία και έμειναν στο αμαξοστάσιο του Αγ. Ιωάννη Ρέντη και του Ελληνικού, καθώς δεν υπάρχει… πετρέλαιο για να ανεφοδιαστούν».
«Αντί να κάνουν δρομολόγια και να εξυπηρετούν τους πολίτες, «σταλιάζουν», όπως και οι επιβάτες του λεκανοπεδίου στις στάσεις, δημιουργώντας ουρές, έξω από το αμαξοστάσιο της Π. Ράλλη  για να βάλουν μια στάλα πετρέλαιο, για πόσο ακόμη;», διερωτάται ο κ. Μανιάτης και συμπληρώνει: «Προφανώς, αφού οι αρμόδιοι κυβερνητικοί παράγοντες, συμβάλλοντας στην προσπάθεια της κυβέρνησης να παρουσιάσει ένα πλασματικό πρωτογενές πλεόνασμα, έκαναν στάση πληρωμών και στα καύσιμα».

«Το μάρμαρο το πληρώνουν οι “προνομιούχοι” πολίτες που χρησιμοποιούν τις συγκοινωνίες για τη μετακίνησή τους», επισημαίνει ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και καλεί τον αρμόδιο υπουργό Χρήστο Σπίρτζη «να εξηγήσει την απόλυτη απαξίωση των ΟΣΥ που είναι το πρώτο βήμα για να ανοίξει ο δρόμος της ιδιωτικοποίησης του Οργανισμού. Πέρσι, προσέφερε δωρεάν διαδρομές με τα μέσα συγκοινωνίας για να κατευνάσει τον θυμό του κόσμου από τα capital controls».

«Φέτος, ούτε αυτό μπορεί να κάνει, γιατί ξέμεινε από καύσιμα. Έσπειρε ανέμους και θερίζει θύελλες!», καταλήγει ο κ. Μανιάτης.

Από το Blogger.